Kobani‘nin nerede olduğunu bile bilmiyor

Kobani‘nin nerede olduğunu bile bilmiyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu Amasya'da toplu açılış töreninde konuştu

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:

Gazi Mustafa Kemal AmasayaTamimi'ni yayınlamış ve dünyaya haykırmıştır, milli istikrar milletin azmi ile kurtulacaktır. Cumhuriyetin tophumları burada atıldı. Fetret devri bitiyor ve yeni Türkiye kuruluyor.

Amasya bizim için sığınak şehrimizdir. Buradan 75 milyona haykırmaya geldik.

Birçok siyasi parti var ama temelde 2 siyasi akım var. Bir yeni Türkiye'yi inşa çabasında olan bizler bir de terörü başlatabilir miyiz, diye sinsice tuzak kuranlar. Her zaman milli azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

Millet bayram sevinci yaşarken,  2 parti, HDP ve CHP Kobani'yi bahane ederek sokağa çıkın çağırısında bulundu ve desteklediler.

Bakın ne oldu. Tahrikler neticesinde 33 vatandaşımız 2 polisimiz şehit oldu. Amasyalılar gurur duyabilirisiniz. O şehitin eşini aradığımda duyduğum sözler Amasya'nın niçin sığınılacak bir şehir olduğunu gösterdi. Onun yanında Diyarbakır'da bir kardeşimiz daha şehit edildi. Kurban eti dağıtmak için yola çıkan 16 yaşındaki Yasin Börü'yü katlettiler.

"BU ÜLKEYİ EŞKIYALARA TESLİM ETMEYİZ"

HDP'nin de CHP'nin de Demirtaş'ın da Kılıçdaroğlu'nun da hesap verme vaktidir.  Ne yaparlarsa yapsınlar milli birlik ve kardeşliği tahrik edemeyecekler. Bu ülkeyi eşkiyalara teslim etmeyiz

Maskeler düşmüştür. İnsanları şiddete ve nefrete çağıranların maskesi düşmüştür. Kobani eyleminde maskeler de indi.

 3,5 yıldır Esed Halep'i yerle bir etti. Peki Kılıçdaroğlu'ndan bir merhamet çağrısı duydunuz mu? Aksine en yakın adamlarını Esed'in yanına gönderdi. Televizyon'da Kobani'nin nerede olduğunu bile bilmiyor. Biz Humus'u, Rakka'yı, Lazkiye'yi, Halep'i, Şam'ı biliriz.

Şehzadelerin aziz ruhu neredeyse biz oradayız. Ankara'da tekrar fetret yaşatmasına izin vermeyecek kadrolar var.

KILIÇDAROĞLU'NUN MESELESİ ESED'İN KORUNMASI
 
3,5 yıldır Esed Halep'i yerle bir etti. Peki Kılıçdaroğlu'ndan bir merhamet çağrısı duydunuz mu? Aksine en yakın adamlarını Esed'in yanına gönderdi.CHP'nin meselesi Esed rejiminin korunması. Bu yüzden güvenli bölgeye karşı çıkıyorlar.
Televizyon'da Kobani'nin nerede olduğunu bile bilmiyor. Biz Humus'u, Rakka'yı, Lazkiye'yi, Halep'i, Şam'ı biliriz.
 
"ASIL SENİN YAPTIĞIN İNSANLIĞA İHANETTİR"
 
Kılıçdaroğlu '1,5 milyon Suriyeliyi topraklarımıza almak ihanettir'. Asıl senin yaptığın insanlığa ihanettir. O bacılarımızı, karadeşlerimizi Esed'in, şebbihaların ellerine bıraksaydınız diyor. İşte Kılıçdaroğlu'nun ahlakı da, mantığı da bu kadar.
Biz Esed zalimini de, IŞİD zalimini de en güçlü kelimelerle lanetliyoruz.
Halep'e girmeyelim diyorlar. Neden biliyor musunuz? Çünkü orada Esed var. Çünkü Esed Suriye Baas'ı. CHP Türkiye Baas'ı, HDP de Kürt Baas'ıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.