Köksal TOPTAN'dan Basın Açıklaması

Köksal TOPTAN'dan Basın Açıklaması

Ülkemiz çok hızlı gelişen bir takım olaylar içerisinden geçmektedir.Kısa bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn.Dr.Devlet Bahçeli’nin ‘beka sorunu’ nitelemesinde bulunarak yapmış olduğu erken seçim çağrısı süreci Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da yaptığı istişareler neticesinde olumlu karşılanarak hayat geçirilmiştir.

 Ülkemiz çok hızlı gelişen bir takım olaylar içerisinden geçmektedir.Kısa bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn.Dr.Devlet Bahçeli’nin ‘beka sorunu’ nitelemesinde bulunarak yapmış olduğu erken seçim çağrısı süreci  

Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da yaptığı istişareler neticesinde olumlu karşılanarak hayat geçirilmiştir.
              Özellikle 15 Temmuz süreci ile başlayan kin ve nefret yuvalarının ihanetlerini kusma operasyonları Sn. Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu ve aziz milletimizin muazzam desteği ile püskürtülmüş ve yeni bir tarih yazılmıştır.Yine bu olaylar esnasında nasıl bir ihanetle yüz yüze kaldığımızı hepimiz yaşayarak gördük ve görmeye devam ediyoruz.
              Sınırımızın hemen dibinde kazılan siperler ,yapılan yığınaklar 15 Temmuzun adeta nedenini bir kez daha görmemizi sağlamıştır.Kahraman ordumuz ve Başkomutanımızın kararlı ‘zeytin dalı’ operasyonu ile dünyanın asıl süper gücünün kim olduğu Dünyaya da gösterilmiştir.
              Tüm bu süreçte vatanını seven her Türk vatandaşı üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmiştir.Bizlerde siyaset kurumun temsilcileri olarak nefsimizi ve ihtiraslarımızı bir kenara iterek tek vatan,tek millet,tek dil ve tek din düsturu gereği,güçlenen ve büyüyen Türkiye idealinin kesintiye uğramaması ve mazlumların hamisi Türkiye misyonunun sürmesi amacı ile ülkemizin seçilmiş lideri ,Başkomutanımız ,Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ın çizmiş olduğu yolda güçlerimizi birleştirmek ve ona ‘’yalnız olmadığını’’  göstermek adına 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde İstanbul 3.Bölge Milletvekilliği A.Adaylığı başvurumuzu yaparak uzun yıllar yaptığımız siyaset mesleğine geri dönmüş bulunmaktayız.
             Aday adaylığı sürecinin Rize den olmaması noktasında Rize’deki kardeşlerimden aldığım yoğun bir sitem söz konusu.Şunu bilmelerini isterim ki Rize’deki adaylık sürecinde Aday Adayı arkadaşlarıma olan saygımdan ötürü özellikle eski il başkanımız Muhammed AVCI kardeşime olan sevgim ve desteğimden dolayı tercihimi İstanbul üzerinden yapma gereği duydum.Başkaca bir anlam yüklenmemesi beni mutlu edecektir. Sn. Cumhurbaşkanımızın uygun görecek olduğu her noktada görev almayı bir onur kabul ederim.Her nerede olursa olsun beni bir an yalnız bırakmayan  tüm Rize li kardeşlerimin her an yanlarında olduğumuda bir kez daha buradan belirtmek isterim.
             Bu anlayışla çıktığım bu aday adaylığı sürecinin dava bir ,hedef bir ,gönüller bir üslubu ile devam edeceğini saygılarımla arz ederim.
             Kamuoyuna saygıyla duyurulur..

                    Köksal TOPTAN 
              Adalet ve Kalkınma Partisi 
    İstanbul 3.Bölge Milletvekili A.Adayı
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.