Memur-Sen Afrikayı Unutmadı

Memur-Sen Afrikayı Unutmadı

Rize Memur-Sen İl Başkanlığı, `İnsanlık Ölmedi, Yardımlar Afrika`ya, Afrikalı masum çocuklara` parolasıyla başlatılan yardım kampanyaları çerçevesinde toplanan yardımlar, yardım kuruluşları aracılığı ile Afrika`ya gönderen Memur-Sen Konfederasyonu yardımlarına devam ediyor.

RİZE MEMUR-SEN’DEN AFRİKA’YA MADDİ YARDIM
 
Şimdiye kadar Kimse Yok mu, İHH ve Türkiye Kızılay Derneği’ne bağış yapan Memur-Sen, son olarak da Cansu’yu, Deniz Feneri ve Yardım eli Derneği`ne bağışta bulundu.

Bu Kapsam da; Rize Memur-Sen İl Başkanı Resul USTA,” Rize Valiliği tarafından 12.08.2011 Tarihinde Somali’de yaşanan drama dikkat çekmek amacıyla planlanan ve organize edilen çay tv’de ’de canlı olarak yayınlanan yardım ve sohbet toplantısına telefon bağlantısıyla katılarak 5.000 TL yardım sözü vermiştik. Rize Memur-Sen İl Başkanlığımıza bağlı hizmet kollarımızda çalışan Memur arkadaşlarımızın büyük gayret ve yardım severlilikleriyle bu rakamı hamd olsun 13.000TL ‘e yükseltip ilgili hesap numarasına yatırmış bulunmaktayız. Bu kampanyada, Yardım ve desteklerini esirgemeyen Başta Hizmet kolu Başkanlarıma, Yönetim kurulu ve bütün üye arkadaşlarıma, Ayrıca, Türkiye ve Rize genelinde başlatılan yardım kampanyalarına destek veren, Sivil toplum örgütlerine, İş adamlarımıza spor ve sanat camiamıza yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum, ancak bu yardımların devamlılığının olması gerektiğini de hatırlatmak istiyorum. Onun için israftan kaçınalım ve Afrika da yaşanan dramı hafızalarımızda canlı tutarak duyarlılığımızı devam ettirelim. Bu vesileyle bütün İslam âleminin kadir gecesini tebrik ediyorum. Mübarek Ramazan bayramına da hep beraber hayırlısıyla kavuşmamızı temenni ediyor, Şimdiden Bütün Müslüman kardeşlerimin Mübarek Ramazan Bayramını Tebrik eder, Rize’mize Ülkemize ve bütün İnsanlığa hayırlar ve esenlikler getirmesini Yüce Yaratandan diliyorum.”diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.