Meral Akşener Rize’ye Geliyor

Meral Akşener Rize’ye Geliyor

İyi Parti Rize Teşkilatlanıyor, Meral Akşener Rize’ye Geliyor

İyi Parti Rize Kurucu İl Başkanı Nusret Karaca, kentte teşkilatlanma çalışmalarının hızla sürdüğünü ve yakın tarihte İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İl Başkanlığı Binasının açılışını yapmak üzere Rize’ye geleceğini söyledi.
 
İyi Parti Rize Kurucu İl Başkanı Nusret Karaca, İl Yönetim Kurulunu oluşturma ile kent genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirterek, ilçelerde de çalışmaların sürdüğünü ve 1 hafta içerisinde 6 ilçenin teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacağını, diğer ilçelerin de kısa sürede çalışmalarını tamamlayacağını kaydetti.
Kuruluş aşamasında Rize’de hemşehrilerinden yoğun teveccüh gördüklerini kaydeden İl Başkanı Karaca, kendilerine ve İyi Parti’ye gösterilen teveccühten dolayı hemşehrilerine teşekkür etti ve Rize’de siyasetin çok zor olduğunu belirterek, “İlimizde siyaset çok zordur. Bunun bilincinde olarak bu işlere yabancı olmadığımızdan bizim için pek fazla bir zorluğu olmamıştır. Rizeli hemşehrilerime göstermiş oldukları teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin yoğun ilgisi bizleri memnun etti. Arkadaşlarımızla beraber bu çalışmayı şu ana kadar çok iyi bir şekilde yürüttük. Bundan sonra da aynı şekilde yürütmeyi Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Parti il binamızdaki yerleşmemiz tamamlanmak üzere. Bugünden sonra parti binamızda her gün bir nöbetçi bulunacak. Bu nöbetçiler üst düzey yetkililerimizden olacak. Halkımızın daha iyi bir yaşam sürmesi için ülkemizin idaresine el koyacak yeni bir siyasi parti konumundayız. Bugün bu çalışmayı başlattık. Önümüzdeki seçim günlerinde başarılı bir şekilde bu işi götüreceğimize inanıyorum. Cenabı Allah yardımcımız olsun.” dedi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral AKşener’in yakın tarihte Rize’ye gelerek İl Binasının açılışını gerçekleştireceğini kaydeden İyi Parti Rize Kurucu İl Başkanı Nusret Karaca, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener yakın zamanda Rize’ye gelerek İl Binamızın açılışını gerçekleştirecektir. Ancak bu tarih henüz netleşmedi. Bu tarih belirlendiğinde kamuoyuyla bunu paylaşacağız. Ben yeniden halkımızın partimize gösterdiği teveccühten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.