Mhp 12. Olağan Büyük Kurultayı yapıldı

Mhp 12. Olağan Büyük Kurultayı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 12. Olağan Büyük Kurultayı “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” “” sloganıyla Ankara’da başladı.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 12. Olağan Büyük Kurultayı “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” “” sloganıyla Ankara’da başladı.

 
Saat 10,00 da başlayan BÜYÜK KURULTAY öncesi TÜRKİYE’nin dört bir yanından gelen ÜLKÜCÜLER akşamdan salonda yerlerini alarak beklemeye başladılar. 
Yaklaşık 12 bin kişilik Ankara Arena Spor Salonu erken saatlerde dolarken, binlerce kişi dışarıda kaldı.

 
 “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” sloganı ile başlayan kurultayda,MHP’nin değişmediğini, özüne bağlı kalarak büyüdüğünün mesajı verildi. Kurultayda, Türkiye’nin maruz kaldığı sıcak ve yakın tehditlerin aşılabilmesi için yeşermiş ahlaki ve milli ittifak ruhunun beka ve birliği teminat altına alıp küresel ve bölgesel kanlı operasyon ve oluşumlara karşı set çekeceği vurgulandı, huzur ve beka için güç birliği yapıldığı aktarıldı.

 
Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” “” sloganıyla binlerce ÜLKÜCÜ’nün alkışlarıyla ve sloganlarıyla kürsüye çıkan DEVLET BAHÇELİ
 
Davamızın iman erleri, bugün de aynı milli ruh ve heyecanla, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin tarihini yazmışlar, kararlılıklarını göstermişlerdir. 12’inci Olağan Büyük Kurultayımız, milli beka uğruna muhteşem bir diriliş ve yükselişin miladı olacaktır. Büyük Kurultayımızın ismi ve ana temasının “Milli Duruş – Şühedaya Vefa – Millete Beka” olarak belirlenmesi tesadüf değildir, tarihi bir gerçeğin ifadesidir. 

 
Bundan sonra takip edeceğimiz hedefler bellidir.
Duruşumuz millidir. 
Vefamız şühedayadır.
Millete beka irademiz, isteğimizdir.
Aziz Dava arkadaşlarım, 
Kıymetli Misafirler, 
Bu vesile ile Büyük Kurultayımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Şahsımı bir kez daha Genel Başkanlık göreviyle onurlandıran muhterem delegelerimize, Büyük Kurultayımızın tarihi iradesine şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin çok kritik döneminde yeniden üstlendiğim mukaddes görevimi geçmişte olduğu gibi gelecekte de şeref tacı gibi taşıyacağımı, davamızın haklarını, haysiyetini ve kutlu ülkülerini sonuna kadar temsil ve müdafaa edeceğimi huzurlarınızda ilan ve ilam ediyorum.

 
Kurultaya 1.269  delegenin tamamının katıldı.Rize Mhp İl Başkanı Serkan BİRBEN ve Mhp Rize  Merkez İlçe Başkanı Bülent KAYA’nın da hazır bulunduğu kongrede MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ tüm delegenin güven oyunu alarak yeniden MHP GENEL BAŞKANLI’ğına seçilirken  salona sığmayıp dışarıda kalan 100binlerce ÜLKÜCÜ ile gövde gösterisi yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.