Murat Bek'in Nişanlısı acı haberi Rize'de aldı

Murat Bek'in Nişanlısı acı haberi Rize'de aldı

Hakkâri’nin Çukurca İlçesin’de askeri birliğe teröristlerin ağır silahlarla saldırısı sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Üsteğmen Murat Bek ile ilgili acı haber, nişanlısına Rize’nin Çayeli ilçesinde verildi.

Nişanlı olan ve Mayıs ayında düğün hazırlığı yapan Şehit Üsteğmen Murat Bek’in nişanlısı Rize Eğitim Fakültesi’nde Sınıf Öğretmenliği bölümü 3. Sınıf öğrencisi olan Saniye Cesur’a acı haber, Çayeli Ahmet Mesut Yılmaz Kız Yurdunda il alay komutanı, Rize Üniversitesi dekanı, Çayeli belediye başkanı ve yurt yetkilileri tarafından verildi. Saniye Cesur, haberi alır almaz yıkılırken, kaldığı yurtta derin bir üzüntü yaşandı. Saniye Cesur, Çayeli’nden Saat 13’00 sıralarında sağlık kontrolü altında 2 psikolog, 2 öğrenci ve askeri yetkililerin gözetiminde memleketi olan Yozgat’ın Yelköy ilçesine hareket etti.



Bir diğer acı haberde şehidin evinde yaşandı. Yozgat Jandarma Komutanlığı’nda görevli subaylar, beraberinde İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve sağlık ekibiyle birlikte bugün saat 09.15’de gittikleri Söğütlüyayla Köyü’nde oturan aileye acı haberi verdi. Jandarma ekiplerinin evin önünde durduğunu gören anne Elmas Bek, oğlunun şehit olduğunu anlayarak sinir krizleri geçirdi. Acılı anne, haberi almadan evden çıkıp koşarak, Jandarma Binbaşı Süleyman Gürz’e sarılıp yere yığıldı. Jandarmaları gören baba Abdullah Bek ise evin merdivenlerine düşüp sinir krizi geçirdi.

Kendini yere bırakan acılı anne Elmas Bek’i sağlık ekibi güçlükle sakinleştirdi. Oğlunun şehit olduğu haberiyle yıkılan acılı anne Elmas Bek oğlunun ardından ağıt yakarak gözyaşı döktü.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.