Necati Hoca Cevap Veriyor Sahur Programı

Necati Hoca Cevap Veriyor Sahur Programı

Çay TV'de yayınlanan Necati Hoca Cevap Veriyor programı ülke gündemine oturdu. Ramazan ayına özel Sahur'a Doğru programında izleyicilerden gelen soruları cevaplayan Necati Hoca kendine has üslubu ile izleyicileri ekran başına kilitlerken öte yandan ulusal basınında gündeminde.

MİLLİYET'İN HABERİ

Çay Televizyonu’nun Ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı ’Sahura doğru’ programında kendisine özgü üslupla tanınan emekli imam Necati Hutoğlu, izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Togay Muratoğlu’nun sunduğu programda bir izleyici emekli imama, "Kuran’ın bazı yerlerini yanlış okuyorum diye bana, ’Hiç okuma daha iyi’ diyorlar, ne yapayım hocam?" diye sordu. Soruya sinirlenen ve ses tonunu yükselten emekli imam Hutoğlu, "Onu kim diyor yahu? Kim konuşuyor bunu? İsyan edeceğim. Yahu bilenler konuşsun. Allah aşkına, bilip bilmeyen elini tutmasın bu işe. Sen melekleri inkar ediyorsun yahu. Yanlışları melekler düzeltir. Sen oku" diye cevap verdi.
 
Bir izleyicinin oruçluyken gündüz fazla uyumanın sakıncasını sorması üzerine "Fazla uyuyorsun, uyu ama namazı geçirme" uyarısında bulunan Hutoğlu, bu sırada horlama taklidi yaparak "Böyle de oruç tutmak olur mu? Namaz kılmıyorsun, su koyuverme şimdi" dedi. Program gelen diğer sorularla devam etti.


ENSONHABER.COM

Çay TV'nin sevilen programlarından 'Necati Hoca Cevap Veriyor' Ramazan ayı boyunca her Sahur'da izleyicileriyle buluşuyor. Necati Hutoğlu'nun Ramazan boyunca sohbetleri oldukça ilgi görüyor. Ramazan'ın 2. günü sahur programında izleyicilerin sorularına cevap veren Necati Hoca'yı utandıran bir soru geldi.
İSTERSEN İFTARI ÖYLE AÇ

Bir izleyicinin "İftardan sonra cinsel ilişki orucu zayıflatır mı" sorusu üzerine şaşıran Hoca "Abo neler soruyorlar" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. İzleyici sorusuna cevap veren Necati Hoca, "İftardan sonra oruçlu değilsin ki oruç zayıflasın.. Ezan Allahuekber; iş bitti. İstersen iftarı o şekilde aç.. Ben öyle havadan tavadan konuşanlardan değilim.. " dedi.


HABERTÜRK.COM



Rize'de bir televizyon kanalında yayınlanan sahur programında soruları yanıtlayan emekli imam Necati Hutoğlu, bir izleyicinin Kuran-ı Kerim'i yanlış okuduğunu ileri süren bazı kişilerin, hiç okumaması gerektiğini söylediğini anlatması ve ne yapması gerektiğini sorması üzerine sinirlendi. Ses tonunu yükselten Hutoğlu, "Onu kim diyor yahu? Kim konuşuyor bunu? İsyan edeceğim. Yahu bilenler konuşsun" dedi.

Rize'den uydudan yayın yapan Çay Televizyonu'nun Ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı 'Sahura doğru' programına katılan kendisine özgü üslupla tanınan emekli imam Necati Hutoğlu, izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Togay Muratoğlu'nun sunduğu programda bir izleyici emekli imama, "Kuran'ın bazı yerlerini yanlış okuyorum diye bana, 'Hiç okuma daha iyi' diyorlar, ne yapayım hocam?" diye sordu. Soruya sinirlenen ve ses tonunu yükselten emekli imam Hutoğlu, "Onu kim diyor yahu? Kim konuşuyor bunu? İsyan edeceğim. Yahu bilenler konuşsun. Allah aşkına, bilip bilmeyen elini tutmasın bu işe. Sen melekleri inkar ediyorsun yahu. Yanlışları melekler düzeltir. Sen oku" diye cevap verdi.

Bir izleyicinin oruçluyken gündüz fazla uyumanın sakıncasını sorması üzerine "Fazla uyuyorsun, uyu ama namazı geçirme" uyarısında bulunan Hutoğlu, bu sırada horlama taklidi yaparak "Böyle de oruç tutmak olur mu? Namaz kılmıyorsun, su koyuverme şimdi" dedi. Program gelen diğer sorularla devam etti.

NOT: Yorum olarak atacağınız sorular cevaplandırılmayacaktır. Necati Hoca'ya olan sorularınızı program esnasında mesaj olarak göndermeniz gerekmektedir...


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.