Ordu'da arama çalışmaları devam ediyor

Ordu'da arama çalışmaları devam ediyor

Ordu'nun Perşembe ilçesi Yeniköy köyünde 19 Ağustos Cuma günü meydana gelen heyelanda evleri çöken ve toprak altında kalan Nezaket Kontaş'ı arama çalışmalarının 4. gününde de sonuç alınamadı.

Heyelanın meydana geldiği günden bu yana 18 kişilik arama ekibi, Nezaket Kontaş'ı arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Heyelanın meydana geldiği noktadan 700 metre aşağıdaki dereye kadar olan güzergahta adeta iğne ile kuyu kazarcasına arama çalışmalarını sürdüren ekipler henüz bir sonuca ulaşamadı. Yeniköy Köyü Muhtarı Mustafa Kontaş, arama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ancak henüz bir sonuç alınamadığını belirterek, "Burası heyelan bölgesi değil. Bu heyelana yer altı sularının sebep olduğunu
düşünüyoruz. Arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Yağmur yağmasın diye dua ediyoruz" dedi.

Nezaket Kontaş'ın kızı Rukiye Kontaş ise, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile görüştüklerini ve arama çalışmalarının daha hızlı yürütülmesini istediklerini söyledi. Rukiye Kontaş, "Biz fazla bir şey istemiyoruz. Sadece cenazemizi istiyoruz. Bugün 4. gün, hala bulunamadı. Biz çalışmaların daha hızlı yürütülmesini istiyoruz" diye konuştu.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.