Remzi Kazmaz'dan şike açıklaması

Remzi Kazmaz'dan şike açıklaması

Çay Televizyonu ekranlarında yayınlanan Perspektif programında son günlerde Türkiye’nin gündemine oturan şike olayları konuşuldu.

Türkiye Futbol Federasyonu eski disiplin Kurulu üyesi Av. Remzi Kazmaz  katıldığı programda Çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kazmaz Bazı Goy goycu gazetecilerin televizyonlarda bir şeyler konuşup Türkiye’yi bu duruma getirdiklerini söyledi.

Kazmaz’ın açıklamaları şu şekilde:
“Çok sevilen ilgi duyulan futbol zamanla sektör haline geldi. Şikeyle ilgili konuşulanların aslı astarı olmadığı halde 2 ayı aşın bir süredir hür gün televizyonlarda bir şeyler bulup konuşan goy goycu spor yazarları Türkiye Farklı hale getirdiler. Sokaktaki insanlar bir beklenti halinde bulunuyor ve bunu yapanlar o goy goycu gazeteciler.  Küme düşürecekler puanlar silinecek yok aziz yıldırım böyle olur mu diye diye insanların duygusal yönlerini bu anlamda kabarttılar. Bunların yerine bölen değil de insanlara sporla ilgili bu yasayı anlatabilseydiler bu yasa sonucunca gelinen noktayı söyleyebilseydiler bu beklenti olmazdı ne Türkiye Futbol Federasyonu suçlanabilir ne kulüpler birbirinden ayrılır ne de Türkiye bu denli bir yara alırdı. “


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.