Rita Darı Winkler cinayetinde kan donduran detay!

Rita Darı Winkler cinayetinde kan donduran detay!

Kaybolduktan sonra cesedi Gölcük’te bir iş yerinde varil içinde üzerine beton dökülmüş halde bulunan Alman Rita Darı Winkler cinayetinde kan donduran detaylar.

 Ortadan kaybolduktan 34 gün sonra cesedi bulunan 39 yaşındaki Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, genç kadının dizlerinden aşağısının bir testere ile kesilerek bidona konduğu tespit edildi. 10 Mart’ta kaybolduktan sonra polisin her yerde aradığı Alman Rita Darı Winkler’in cesedi, Gölcük’te bir iş yerinde varil içinde üzerine beton dökülmüş halde bulunmuştu. Winkler’in cesedi üzerinde yapılan incelemede vücudunda bir kurşun izine rastlarken, kadının bacaklarının diz bölümünden kesilerek varile konulduğu belirlendi. Cinayetin silahla işlenmesinin belirlenmesi üzerine dalgıç polisler Gölcük’te denizde suç aleti silahı ve kadına ait eşyaları arıyor. Öte yandan, yurt dışına kaçtığı öğrenilen katil zanlısı A.K.S ile ilgili kırmızı bülten çıkarmak için gerekli çalışmaların başlatıldığı öğrenildi. Katil zanlısı olarak aranan A.K.S’nin kardeşi H.S dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti.
 
CESEDİ İKİYE BÖLÜP BİDONA KOYMUŞLAR

34 gün önce İstanbul Pendik'te kaldığı otelde eşyalarını geride bırakarak esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'le ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Genç kadının öldürüldükten sonra içinde bulunduğu su bidonuna konmadan önce dizlerinden aşağısının bir testere ile kesilerek ikiye bölündüğü ortaya çıktı. Kadının kesilen bacaklarının da bidon içinde bulunduğu belirtildi.

GÖLCÜK'TE DENİZDE TORBA ARANIYOR

Öte yandan şüphelilerin cinayetin ardından Rita Darı Winkler'in eşyalarının ve olayda kullanılan silahın bir torbaya konularak Gölcük'te denize atıldığı tespit edildi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre torbanın denize atıldığı yerde denizde arama başlatıldı

ŞÜPHELİ CEZAEVİNDE

Polis soruşturmasında dün gözaltına alınan Almanya'da ki bir numaralı şüpheli A.K.S.'nin kardeşi Hüseyin S. çıkarıldığı mahkemede çelişkili ifadeler vermesi üzerine tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bazı görgü tanıklarının şüphelinin “Ben bidon falan görmedim" ifadesini çürütecek “Onu bidonu dükkanı taşırken gördük" şeklinde ifade verdikleri de ortaya çıktı.

ALMANYA'DAKİ ŞÜPHELİ İÇİN KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILIYOR

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü cinayetle ilgili gözaltı sayısının önümüzdeki günlerde artabileceğini söylediler. Bu arada cesedin bulunmasının ardından Almanya'da ortadan kaybolan A.K.S. için savcılık kırmızı bülten çıkarılması için harekete geçti.

Kaynak: Ajanslar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.