Rize Emniyet müdüründen trafik açıklaması

Rize Emniyet müdüründen trafik açıklaması

Demirtaş:”yakın süreçte trafik sorunu ortadan kaldıracak bir çözüm göremiyorum”

Rize’de gerek araç sayılarının fazlalığı gerekse şehir içi yollarda yapılan çalışmalar hem araç sürücülerini  hem de yayaları büyük sıkıntıya sokmaya devam ediyor. Sorunu’nun  giderilmesi için ortaya ciddi projeler atılması gerekirken vatandaşın çözüm her kurumdan çözüm üretmesini beklerken konuyla ilgili çarpıcı tespitler il emniyet müdürü Şammaz Demirtaş’dan geldi.
Rize’nin trafik yoğunluğu açısından şuan itibari ile yakın tarihte bir çözüm göremediğini dile getiren Demirtaş vatandaşın kendilerini bu hususta aradığını trafik polisleri2nin bu sorunu çözmede yeterli olamayacaklarını yolların dar coğrafi yapı itibari ile de alternatif yolların olmadığını söyledi.
Demirtaş örnekler vererek  detaylandırdığı açıklamasında menderes bulvarına açılan 46 tane yolun olduğunu o cadde’de trafik akışının akıcı olmasının kimse tarafından beklenmemesi gerektiğini ifade etti.
Vatandaşlara mevcut trafik düzenine riayet etmesi gerektiğini okulların açılması ile birlikte yoğunluğun artabileceğini biraz daha tahammülkar olmaları gerektiğini söyledi. Şehir içi trafiğin çözümü için ortaya atılacak bütün projelerin içinde olduklarını sadece şimdilik trafik polisinin yolarda ve kavşaklarda bulunmasının vatandaşın daha güvenli olmasını sağladığını soruna çözüm getiremeyeceğini aktardı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.