Rize Heyeti Hollanda’da

Rize Heyeti Hollanda’da

AB projesleri kapsamında incelemelerde bulunmak üzere Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu başkanlığında proje ortaklarından oluşan heyet Hollanda’ya gitti.

Rize Valisi  Seyfullah Hacımüftüoğlu Başkanlığındaki heyet Belediye Başkanı Halil    Bakırcı, RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet  Erdoğan ve İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ve Hasan Önder’den oluşuyor.

“İllerimiz AB’ye hazırlanıyor“ proğramı kapsamında desteklenecek 25 proje arasında, Rize Valiliği Proje Koordinasyon  Briminin hazırladığı ve Rize Belediyesi,  İl Özel İdaresi, Rize Ticaret ve Sanayi Odası  ile Rize Ticaret Borsası’nın da ortak olduğu “Avrupa Birliği Yolunda Rize” projesi de yer aldı.
Proje kapsamında, AB üyeliğinin yerelde etkilerini gözlemlemek üzere  Hollanda ya giden  Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu Başkanlığında, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Rize Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan İl genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin ve Hasan Önder’den oluşan heyet çalışma ziyaretlerini Hollanda’nın  Başkenti  Amsderdam da devam ettiryor.
Üç gün sürecek ziyarette, Hollanda AB birimleri ile temas kurularak,  Hollanda ile Türkiye arasında ilişkilerin geliştirilmesi görüşülecek, Üniversiteler gezilecek, Hollanda –Türk Dernekleri  ve  iş adamları ziyaret edilecek. Heyet Kurban Bayramı öncesi Rize’ye dönecek.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.