Rize'de “BirlikTTe Güçlüyüz”

Rize'de “BirlikTTe Güçlüyüz”

Türk Telekom Rize İl Müdürlüğü tarafından yılda iki kez yapılan ”BirlikTTe Güçlüyüz” adı altındaki programda 150 kişilik personel grubu gönüllerince eğlendi.

ildeki özel bir otelde düzenlenen programa Türk Telekom Kuzey-II Bölge Müdürü İsa Ömür, Trabzon Kanuni Telekom Müdürü Metin Uzunoğlu, Rize İl Müdürü Rüstem Koçal ve kurum personelleri katıldı.

Programda İl Müdürü Koçal tarafından Türk Telekom Rize İl Müdürlüğünün 2011 yılı faaliyetleri ve 2012 hedefleri hakkında personellere bilgi verildi.

Telekom personellerinin iş motivasyonunu arttırmak adına yılda iki kez böyle programlar düzenlediklerini söyleyen Koçal,”Çalışanların iş motivasyonunu arttırmak adına böyle organizasyonların yararlı olduğu bilincindeyiz. Bu yılki programlarımızı, ülkemizde meydana gelen terör, deprem ve İlimizde meydana gelen sel felaketleri nedeniyle biraz ertelemek zorunda kaldık.  Van’da meydana gelen 7,2 ve 5,5 olmak üzere iki ayrı depremde çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi millet olarak bizi derinden yaralamıştır.  Türk Telekom Genel Müdürlüğümüzce Van’a yardım kapsamında açılan hesap numaralarıyla afet bölgesine nakdi yardım sağlanmış ve sağlanmaya da devam ediliyor.” dedi.

Türk Telekom personelinin Van’daki hizmetini kurulan çadırlarda icra etmeye çalıştığını ifade eden Koçal, “Bu soğuk kış günlerinde bizler sıcak yuvalarımızda yatarken Van’lı kardeşlerimizin çadır ortamında soğukla mücadele ettiğini unutmayalım. Bu insanlık dramına kayıtsız kalmamak adına 150 kişilik Telekom Rize çalışanları olarak Van’daki afet bölgelerine 150 adet kışlık battaniye göndermeyi hedefliyoruz.  Bu hedefimizi inşallah en kısa sürede gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Programa,  İlde 24 Eylül’deki sel felaketinde Türk Telekom Rize İl Müdürlüğü binasının sel sularına maruz kalmaması adına üstün gayret gösteren kurum personellerine teşekkür belgesi verilmesi ve Rize Telekomspor’a destek adına hediye çekilişi yapılması ile devam edildi. Kurum personellerinin gönüllerince eğlendiği program daha sonra son buldu.

 



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.