Rize'de minik öğrenciden örnek davranış

Rize'de minik öğrenciden örnek davranış

Bedensel engellilere tekerlekli sandalye temin etmek için düzenlenen plastik kapak toplama kampanyasına bir destek te Rize Şevket Yardımcı İlköğretim Okulu'ndan geldi.

Rize Şevket Yardımcı İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Baran Ustaoğlu yaz tatili süresince toplamış olduğu yaklaşık 1500 adet plastik kapağı okul idaresine teslim etti. Minik öğrenci yaz tatili süresince topladığı plastik kapakları okulların başlamasıyla birlikte kampanyaya destek veren Şevket Yardımcı İlköğretim Okulu idaresine başvurarak okul müdürü Ersin Bekiroğlu´na teslim etti.
 
 
Okul Müdürü Ersin Bekiroğlu yaptığı açıklamada; kampanya ile amaçlarının doğadan ancak 400 yıl gibi uzun süreç sonrasında yok olma aşamasına gelen plastik kapakları toplayıp geri dönüşümünü sağlamak ve bu işlem sonucunda elde edilen gelir ile yardıma muhtaç engelli vatandaşlarımıza ihtiyaçları olan tekerlekli sandalyelerin teminine katkıda bulunmaktadır. Bu bağlamda kampanyaya katkıda gösterdiği çaba için öğrencimize teşekkür ediyorum. Kampanyaya desteğimiz bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecek.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.