Rize'den istanbul'a giden otobüs kaza yaptı

Rize'den istanbul'a giden otobüs kaza yaptı

Rize'den İstanbul'a giden yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada 4 ölü 4 yaralı var.

Rize'den İstanbul'a giden Rize Ses firmasına ait Mustafa Gümüş'ün kullandığı 34 TK 0254 plakalı yolcu otobüsü, İstanbul'dan Tokat'ın Zile ilçesine gitmekte olan Tokat nüfusuna kayıtlı Hüseyin Kul yönetimindeki 34 JGM 01 plakalı otomobille Çankırı ilinde çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişi ölürken 4 kişi de yaralandı.

Otobüs şoförü Mustafa Gümüş'ün Çorum Osmancık'taki dinlenme tesislerinde dinlenmesi amacıyla otobüsün diğer şoförü Nezuh Öztürk ile yer değiştirdiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Kul yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak, refüjü aştıktan sonra karşı yönden gelen (Rize'den gitmekte olan) Mustafa Gümüş'ün kullandığı 34 TK 0254 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan Özcan Kul (12) olay yerinde, Erol Kul (25), Metin Kul (8) ve Fidan Kul (3) kaldırıldıkları Çankırı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Aynı araçta bulunan Kul ailesinden Emre (6), Hüseyin (51), Hatun (49) ve Lale Kul (24) ise yaralandı. Yaralılardan Hatun Kul Çankırı Devlet Hastanesi'nde, diğerleri ise Karabük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada, D-100 karayolundaki yol çalışması nedeniyle sürücülerin güzergahta dikkatli olmaları istendi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.