Rize'nin trafik çilesi

Rize'nin trafik çilesi

Hemen hemen ayda 3 veya 4 defa ekranlarınıza taşıdığımız Rize trafiği ramazan bayramı yoğunluğuyla birlikte bir kez daha tıkanıklığını göstermiş oldu.

Gerek araçlar için gerekse yayalar için artık büyük bir sorun olan Rize trafiğine birde çiftli yapılan parklar eklenince işin içinden iyice çıkılmaz oluyor.

Şehir içinde bulunan Atatürk caddesi ve cumhuriyet caddesi artık bu yükü taşımazken Rize şehir içlerine girişlerde de aynı sorunlar devam ediyor.
Araç içerisinden çektiğimiz bu görüntülerde Rize’nin bir caddesinden diğer caddesine geçmek tam yarım saati alırken yol boyunca tek bir trafik polisine rastlamamak ise işin ilginç yanı.

Kameramıza tek takılan polisler ise elinde fotoğraf makinesiyle yanlış park eden araçları çeken bir memur ve ışıkların olduğu bir bölgede trafiği kendince düzenlemeye çalışan bir trafik polisi oldu.

Şimdilerde iyice artış gösteren şehir içi trafik yoğunluğu yapılan çift şerit park uygulamaları ile işi çığırından çıkartırken acilen belediye ve emniyet müdürlüğü trafik bölge yetkililerinin soruna çözüm getirmeleri kaçınılmaz bir gerçek olmaya başladı tabi bu sorun onlar içinde gerçek bir sorun ise….


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.