Rize'nin Yeni Emniyet müdürü göreve başladı

Rize'nin Yeni Emniyet müdürü göreve başladı

Rize Emniyet Müdürlüğüne atanan Hüseyin Yenice, Şammaz Demirtaş'tan görevi devralarak Rize'deki görevine başladı.

Son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, görevi yerine Rize İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Yenice’ye devrederek Rize’ye veda etti.

Rize’de 5.5 yıl İl Emniyet Müdürlüğü yaşan Şammaz Demirtaş’ın personeli ile vedalaşmasında duygulu anlar yaşandı. İlk olarak yeni Müdür Yenice Müdürlük binasına gelerek merasim mangasını selamladıktan sonra birim ve şube müdürleri ile selamlaştı. Yenice ardından makama çıkarak koltuğuna oturdu.



Demirtaş ise ilk kez misafir koltuğuna oturdu. Demirtaş burada yaptığı konuşmasında, görevini çok sevdiği bir arkadaşına devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Rize’de asayiş açısından önemli bir olumsuzluk yaşamadık. Ancak son iki yıl içerisinde iki büyük doğal afetle karşılaştık. Bu olaylarda hep halkımızla iç içe halkımızın yanındaydık. Rize’de güzel günler geçirdik. Kalıcı dostluklar edindik. Fırsat buldukça Rize’yi ziyaret edeceğim. Dostlarımız ile hiç kopmayacağız. Burada sadece bir Rizespor taraftarı değil aynı zamanda Rizeli oldum. Rizespor’un maçlarını da takip etmeye devam edeceğim.” dedi.

Demirtaş ardından Emniyet Müdürlüğü sancağı öpüp başına koyduktan sonra Yenice’ye teslim etti. Yenice’de aynı şekilde sancağı öperek anlına götürdü.


Yenice ise yaptığı açıklamada, “Halka hizmet Hakka hizmettir düşüncesinden hareketle insan odaklı çalışma anlayışını geliştireceğiz. Demokrasi, insan hakları, kişi hak ve hürriyetleri ile hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz vermeyeceğiz. Suçun oluşmasından önce önleyici polislik hizmetine önem vereceğiz. 24 saat hizmetinizde olacağız. Tüm Rizelileri sıcak bir çayımızı içmeye davet ediyorum. Kapımız 24 saat herkese açık olacaktır” dedi.

Demirtaş konuşmaların ardından merasim mangasını selamlayarak birim ve şube müdürleri ile vedalaşarak 5.5 yıldır görev yaptığı Rize İl Emniyet Müdürlüğü binasından ayrıldı.






Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.