Rize'nin yeni hastanesi hizmete girdi

Rize'nin yeni hastanesi hizmete girdi

Rize merkezde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 250 yatklı Yeni Rize 82.Yıl Devlet Hastanesi 27 Ağustos 2011 Cumartesi günü öğleden sonra yeni binasında hizmete başlıyor.

Yaklaşık bir haftadan beri taşınma işlemlerinin gerçekleştiği Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi, bugün Acil Servis bölümü ve yatan hastaların taşınmasıyla tamamen kapandı. Yeni binada Rize Devlet Hastanesi`nde yarına (Cumartesi) kadar acil servis hizmeti verilemeyecek.

   Başhekim Opr. Dr. Hasan Basri Velioğlu, eski hastane binasından yeni hastane binasına taşınma işlemlerinin tamamen sona erdiğini açıkladı.


   82. YIL HASTANESİ TAMAMEN KAPANDI ADI RİZE DEVLET HASTANESİ OLAN YENİ HASTANEMİZİN ACİL SERVİSİ YARINA KADAR (CUMARTESİ) KAPALI

   Hastaların taşınması sırasında hastalarla yakından ilgilenen Başhekim Velioğlu, "Taşınma dolayısıyla yeni hastane binamızda yarın (cumartesi günü) saat 12.00`ye kadar Acil Servisimizde, pazartesi gününe kadar ise polikliniklerde hizmet veremeyeceğiz." dedi.

   Başhekim Velioğlu, 82. Yıl Devlet Hastanesine yarın öğlene kadar acil gelebilecek hastaları Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne nakledeceklerini açıklayarak öğlen 12`den sonra ise Rize Devlet Hastanesi Acil bölümünün hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.