Robert Mugabe Obama'ya evlenme teklifi edecek

Robert Mugabe Obama'ya evlenme teklifi edecek

Eşcinsel evliliği yasallaştıran ve büyük yankı uyandıran, bu kararın ardından yaptığı konuşmada “Aşk aşktır” diyen Obama'nın kısmeti açıldı.

Eşcinselliğin ‘yasak’ olduğu Zimbabve’nin Devlet Başkanı Robert Mugabe, ABD Başkanı Barack Obama’nın eşcinsel evliliği tüm eyaletlerde serbest bırakmasını şakayla karışık bir dille eleştirdi.
OBAMA'YI ÇEKİCİ DE BULDU

Bir radyo kanalının yayınına konuk olan 91 yaşındaki Mugabe, Obama’ya evlenme teklif edeceğini açıkladı: “Az önce karar verdim. Eşcinsel haklarını savunduğuna ve çekici bir görünüşü olduğuna göre, ABD’nin başkenti Washington’a gideceğim ve önünde diz çöküp Obama’ya evlenme teklif edeceğim.” Diğer taraftan ‘ciddileşen’ ve insanların Hz. İsa’nın öğretilerine nasıl karşı gelebildiğini anlamadığını söyleyen Mugabe, Washington’un da ‘ABD ulusuna hakaret eden sapkın satanistler’ tarafından yönetildiğini savunmuştu.
'KENDİSİ EŞCİNSELLİĞİN İÇİNE Mİ DOĞMUŞTU?'

Mugabe, 2013’teki seçim kampanyasında da Obama’yı zorla eşcinselliği kabul ettirmeye çalışmakla suçlamıştı: “Şu ABD Başkanı Obama… Babası Afrikalı. Eşcinselliği onaylamazsak bize yardım etmeyeceğini söylüyor. Ben de soruyorum: Kendisi eşcinselliğin içine mi doğmuştu? ''


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.