Rü'de Teröre Tepki, Şehitlere Saygı

Rü'de Teröre Tepki, Şehitlere Saygı

Rize Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen etkinlikte şehitlere saygı duruşunda bulunurken, terör lanetlendi.

Rize Üniversitesi kampusü’nde düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrenci ellerinde Türk Bayrakları ile katıldı. Şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan etkinlikte İstiklal Marşı okundu.

Rize Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Rıdvan Demirtaş bir konuşma yaptı. Demirtaş konuşmasında, şehitleri unutmayacaklarını ve bu ülkenin ekmeğini yiyen hiç kimseye unutturmayacakları belirterek, “Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine de sabır ve baş sağlığı dileriz. Bugün burada toplanmamızın amacı, hemen hemen bizimle aynı yaşlarda olan ve toprağa düşen Mehmetçiklerimizi anmak ve Türkiye’deki terör lanetini kınamaktır. Bu topraklardaki bin yıllık devlet geleneğimizi parçalamak ve bin yıllık kardeşliğimizi, hain kurşunlarıyla bozmak isteyenlere bu fırsatı vermedik vermeyeceğiz. Unutmak tükenmektir. Biz çarşamba günü toprağa düşen Mehmetçiklerimizi unutmadığımız gibi 1915 teki Çanakkale’deki şehitlerimizi de unutmadık ve bunu bu vatanın ekmeğini yiyen hiç kimseye unutturmayacağız” dedi.


Konuşmanın ardından terör örgütü aleyhinde sloganlar atıldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.