RÜ'den Ankara'ya Çıkarma

RÜ'den Ankara'ya Çıkarma

Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz üniversite idarecileri ile birlikte Rize Üniversitesi’nin 2012 yılı bütçesi ve yatırım projelerini görüşmek üzere Ankara’da temaslarda bulundu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Bakanlık Bürokratları, Maliye Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı idarecileri, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Hasan Albayrak ile görüşen Prof. Dr. Arif Yılmaz; Rize Üniversitesi’nin 16 ayrı yerde birimi bulunan parçalı kampüsten oluştuğunu, bu durumun güvenlik ve diğer idari çalışmaların maliyetlerini artırdığına dikkat çekti. Üniversitenin öğrenci sayısı dahil her yönü ile büyüdüğünü ifade eden rektör Yılmaz, 2012 bütçe görüşmelerinin olumlu geçtiğini söyledi.

Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın bütçe ve yatırımlarla ilgili Ankara’da yaptığı görüşmelere Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile Rize eski Milletvekilleri İlyas Çakır ve Abdulkadir Kart’ın katılarak destek verdiği gözlemlendi.

Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz ve ekibine, Ankara’da bulunan Rizeli bürokrat ve Öğretim Üyelerince, Rize Dernekleri Federasyonu tarafından Hamamönü-Altındağ-Tacettin Dergahı yanında açılan Rize Kültür Evinde akşam yemeği ikram edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.