Şampiyonluk kupası'nı istiyorlar!

Şampiyonluk kupası'nı istiyorlar!

Trabzonspor'un 1996 yılında kaçan şampiyonluğunun üzüntüsüne dayanamayarak intihar eden Trabzonspor taraftarı Mehmet Dalman'ın arkadaşları, şampiyonluğun Trabzonspor'a verilmesi halinde Şampiyonluk Kupası'nı Dalman'ın mezarına getirilmesini istiyor.

1996 yılında şampiyonluğu kaçıran Trabzonspor için intihar eden Mehmet Dalman Giresun'un Görele İlçesine bağlı Kaba Mahallesindeki mezarı başında bir grup Trabzonsporlu taraftar tarafından anıldı.
Dalman'ın arkadaşlarından İbrahim Dülger, Trabzonsporlu bir Göreleli olarak UEFA'nın verdiği karara teşekkür ettiklerini ifade ederek, "Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) kalsaydı bu kararı vermeyecekti. Çünkü TFF'nin 2 ayda veremediği kararı UEFA yarım saat içinde çözdü. Demek ki orada bir şüphe var. Biz temiz futbol istiyoruz. Biz maçları seyrederken maçın sonucunun bilinmesini istemiyoruz. Güçlü olan kazansın maç sahada başlar sahada biter. Biz bu sezon şampiyon olduğumuza inanıyoruz. Federasyondan
kupamızı iade etmesini istiyor ve yönetim kurulundan kupayı Trabzonspor uğruna canını feda eden bu kardeşimizin mezarına getirmesini istiyoruz" dedi.
Mezarı ziyaret eden yakınlarından Abdullah Durkaya ise, "Adalet yerini buldu Mehmet ağabeyimizin ruhu şad olsun" diyerek dua etti.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.