Samsun'da tacizciye meydan dayağı

Samsun'da tacizciye meydan dayağı

SAMSUN’da 43 yaşındaki Mustafa G.’nin kolundan tutup zorla işyerine soktuğu 17 yaşındaki kızı öpüp elle taciz ettiği öne sürüldü.

Bir şirkette çalışan genç kız, dün işten çıkıp evine gitmek isterken otomobil galerisi bulunan Mustafa G.’nin sözlü tacizine uğradı. Mustkafa G., daha sonra kızı kolundan tutup zorla işyerine sokarak öptükten sonra elle tacizde bulundu.

Şüphelinin elinden kurtulan ve gözyaşları dökerek eve giden genç kız başından geçenleri ailesine anlattı. Bunun üzerine ailenin erkekleri toplanarak genç kızı de yanlarına alıp Mustafa G.’yi işyerinde yakalayıp meydan dayağı attı.

GENÇ KIZ OLAYI ANLATTI

Kavga ihbarı üzerine sevk edilen polisler tarafları gözaltına aldı. Polis merkezinde ifade veren genç kız , "Minibüs durağına gitmek için yola çıktım. işyerinin önünden geçmek zorunda kaldığım Mustafa G. son 1 aydır beni her gördüğünde sözlü tacizde bulundu. Dün akşam da evime giderken önce laf attı. Duymamazlığa geldim. Bu kez yanıma gelip beni kolumdan tutarak zorla işyerine sokup öptü ve eliyle taciz etmek istedi. Kurtulup durumu aileme bildirdim" dedi.

Kızın yakınları ifadesi alınarak serbest bırakılırken suçlamaları kabul etmeyen Mustafa G., polis tarafından gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.