Sedat Peker'den flaş Erdoğan yorumu!

Sedat Peker'den flaş Erdoğan yorumu!

Cezaevinden kısa bir süre önce çıkan Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında konuştu.

Vahdet gazetesine konuşan Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "doğuştan şanslı, Yüce Allah yürü ya kulum demiş, rüzgar nereden eserse essin tüm rüzgarlar onun yelkenine gidiyor" sözleriyle değerlendirdi.

İŞTE RÖPORTAJIN İLGİLİ BÖLÜMÜ;

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER?

Bazı insanlar vardır toplum içinde onlarla ilgili şunları duyarız; 'doğuştan şanslı', 'Yüce Allah yürü ya kulum demiş', 'rüzgar nereden eserse essin tüm rüzgarlar onun yelkenine gidiyor' gibi halk deyişlerinin tamamı Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a uymaktadır. Bütün herkes gücünü kaybettiğini düşünürken uluslararası dengelerdeki bizle ilgisi olmayan mucizevi değişiklikler kendisinin tekrardan önünü açıp güçlenmesini sağlamaktadır. Rusya'nın Kırım'ı işgal etmesi, petrol fiyatlarının düşmesi ve bu gelişmelerin neticesinde ortaya çıkan bir çok şey... Sayın Cumhurbaşkanımızı sevenlerin de sevmeyenlerin de kabul ettiği tek gerçek ülkemizin ilk Cumhurbaşkanı Atatürk'ten sonra tarihte yer alacak ve unutulmayacak bir lider olduğudur.

MEVCUT AK PARTİ İKTİDARINA BAKIŞINIZ NASIL? BAŞARILI BULUYOR MUSUNUZ?

Şahsımın başarılı bulup bulmamasının hiç bir önemi yok. Çünkü hali hazırda Türk Milleti'nin yarısından çoğu zaten başarılı buluyor. Her zaman ne deriz en doğrusunu millet bilir. AK Parti iktidarının yaptığı en büyük hizmet milletimizin ve insanlarımızın tekrardan büyük hayaller kurmasını sağlamış olma-sıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.