'Sedat Peker’le Aynı Safta Olmak Şereftir'

'Sedat Peker’le Aynı Safta Olmak Şereftir'

Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in öz kardeşi olarak benimsediği, öz ağabeyi olarak benimsendiği İsmailağa Cemaati'ne mensup Muhammed Gül Hoca, Peker ile birlikte mitinglere katılmasını eleştirenlere cevap verdi.

Muhammed Gül Hoca, Peker ile gönül bağı bulunmasının yanı sıra öz ağabeyi olarak benimsediği Peker ile aynı safta olmanın şeref  verdiğini kaydetti.

İSLAM SEVDALISI, VATAN SEVDALISI, ALLAH DOSTU SEVDALISI SEDAT PEKER İLE AYNI SAFTA YER ALMAK ŞEREFTİR

Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in mitinglerine katıldığından dolayı eleştirilen İsmailağa Cemaatine mensup Muhammed Gül Hoca, İslam sevdalısı, vatan sevdalısı, Allah dostu sevdalısı olan Sedat Peker ile aynı safta yer almanın şeref olduğunu kaydetti.

HİÇ KİMSE DİYEBİLİR Mİ SEDAT PEKER ASKERE, POLİSE EN UFAK BİR LAF SÖYLEDİ

DUA'YI BAŞBAKAN'A ŞİKAYET EDEN KILIÇDAROĞLU, TAKIM ELBİSELİ PKK TEMSİLCİLERİNİ HİÇ ELEŞTİRDİ Mİ?

“Kimse diyebilir mi Sayın Sedat Peker bir askerimize, bir polisimize en ufak bir laf söyledi” ifadesinde bulunan Gül Hoca, Peker’e mafya yakıştırmasında bulunan Kılıçdaroğlu’nu da sert sözlerle eleştirerek, “Bizim yaptığımız Dua'yı Başbakan'a şikayet eden Sayın Kılıçdaroğlu, sizi ne rahatsız etti de Sayın Sedat Peker'e mafya babası diyorsun? Pkk terör örgütünün temsilcisi, takım elbiseli savunucularını hiç bu kadar eleştirdiniz mi? Şikayet ettiniz mi diye ? 40 binden fazla askerimizi, vatandaşımızı şehid etmiş bir örgütten daha büyük mafya mı vardır ?” sorularını yöneltti.

İşte Muhammed Gül Hoca’nın sosyal medya hesaplarındaki o paylaşımı:

Değerli Dostlarım

Günlerdir Cumhuriyet gazetesi,hürriyet gazetesi ve sosyal medya'daki bazı arkadaşlar benim Rize'de teröre lanet mitingine Sayın SEDAT PEKER'le katılmamı eleştiriyorlar,

ALLAH'a şükürler olsun ki bu insanların bizi eleştirmesi bizim doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir..

Ömürlerini islamiyeti yok etmeye adayan,ezanları türkçe okutmaya çalışan,başörtülü kardeşlerimizi ancak iş yerlerinde temizlikçi olarak çalışması lazım diyip aşağılayan ve ALLAH Dostlarına hakaret eden bir zihniyetin ordaki ruhu ve birliği anlaması zaten mümkün değildi..

Rize meydanına gelen ON BİNLERİ, hep birlikte birleşerek 4 bin 5 bin kişi katılmış gibi gösterip bu muhteşem atmosferi küçültmeye çalışmalarıda garipsenecek bir olay değildir..

Çünkü

KÜFÜR TEK MİLLETTİR..

Şimdi sorarım size;

Bizim yaptığımız Dua'yı Başbakan'a şikayet eden Sayın kılıçdaroğlu,sizi ne rahatsız etti de Sayın Sedat Peker'e mafya babası diyorsun..Şimdi insanlar size sormaz mı sayın kılıçdaroğlu;

Pkk terör örgütünün temsilcisi, takım elbiseli savunucularını hiç bu kadar eleştirdinizmi?Şikayet ettinizmi diye ? 40 binden fazla askerimizi,vatandaşımızı şehid etmiş bir örgütten daha büyük mafyamı vardır ?

Kimse diyebilirmi Sayın Sedat Peker'in bir askerimize,bir polisimize en ufak bir laf söylediğini ?

Oradaki dua da ;

ALLAHIM ! Askerimizi,Polisimizi,Emniyet Güçlerimizi Koru Muhafaza Et,
diye dua edilmiştir..Bunun neyi rahatsız etti sizi..

Benim oraya katılmamı eleştirenlere burdan sesleniyorum..En başta Cumhuriyet gazetesi,hürriyet gazetesi,terör örgütü ve bütün bunlara bağlı sosyal medya aracıları;

İslam Sevadalısı Vatan Sevdalısı ALLAH Dostu Sevdalısı Olan Sayın SEDAT PEKER'le aynı safta olmak bize ancak ŞEREF verir... Ves'Selam Sedat Peker


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.