Senoz Vadisi Doğa koşusu yapıldı

Senoz Vadisi Doğa koşusu yapıldı

Rize’nin Çayeli ilçesi Senoz Vadisinde yapılan doğa koşusunun start’ını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı verdi.

Çayeli Çay festivali kapsamında yapılan Senoz Vadisi doğa koşusu 150 sporcu ve halkın katılımıyla gerçekleşti. Çayeli Madenköy merkezden start alan koşu Kaptanpaşa ( Senoz ) yönünde 100 rakım’dan 600 rakıma doğru ters istikamette farklı bir koşu olarak yapıldı. Senoz Vadisi doğa koşusuna Rize Belediyesi başta olmak üzere Çayeli Belediyesi ve Madenli Belediyesi de destek verdi.



Yarışın başlangıç noktasında konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; “Rize son yıllarda ilkleri yaşıyor. Senoz Vadimizde yapılan bu doğa koşusuyla bir ilki daha yaşıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alı koymak adına, Rize Belediyesi olarak Spora ve sporcuya önem veriyoruz. Bu organizasyonu yapan arkadaşlarımız bizden bir kısım isteklerde bulundular. Bizde Rize Belediyesi olarak elimizden gelen desteği verdik. Senoz vadimiz diğer vadilerimiz içerisinde ön planda olan bir vadimizdir. Buradaki amaç bu bölgeyi tanıtmak sporu, kardeşliği beraberliği oluşturmaktır. Rize Belediyesi olarak her yıl Yaz Sporları şenliği adı altında etkinlik yapıyoruz. Çeşitli eğlence programlarının yer aldığı etkinliğimizde, farklı dallarda 2500 sporcumuzu yarıştırıyoruz. Seneye inşallah bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlarımızla bir ortak çalışma içerisinde olursak inanıyorum ki Yaz sporları şenliklerimiz daha renkli geçecektir. Burada bulunan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Çayeli Madenköy merkezden başlayan ve Kaptanpaşa ( Senoz ) da son bulacak olan yarışmanın start’ını verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.