Tek Gıda-İş, Çaykur'daki mücadelesini kitaplaştırdı

Tek Gıda-İş, Çaykur'daki mücadelesini kitaplaştırdı

Tek Gıda-İş Sendikası, Çaykur'da Öz Gıda-İş Sendikası ile 3 yıldır sürdürdükleri yetki mücadelesini kitaplaştırdı.

Tek Gıda-İş Sendikası, ÇAYKUR'da sendikal yetki mücadelesi kapsamındaki mahkeme tutanaklarını ve belgeleri kitaplaştırdı.
Tek Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, sendikanın Rize Bölge Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, Tek Gıda-İş sendikası'nın ÇAYKUR'daki yetki mücadelesini, belgeleriyle anlatan bir kitap bastırdıklarını söyledi. Kitabın bir belge derlemesi olduğunu ifade eden Türkel,amacımız iş hukukuna ve çalışma hayatına bir kayıt düşmektir'' dedi. Nihayetinde hakkın yerini bulduğunu, kendilerinin yetkili sendika olduğunun mahkeme tarafından onandığını, ama yaşanılanların unutulmaması gerektiğini belirten Türkel,diğer sendikada kalan işçilere de seslenerek Tek Gıda-İş Sendikasına dönün toplu iş sözleşmesi haklarından yararlanın dedi.
Tek Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel bugün düzenlediği basın toplantısında sendikal yetki mücadelelerinin kaleme alındığı kitabı hem tanıttı hem de içeriği hakkında detaylı bilgiler verdi.   Konuşmasında ayrıca Diğer sendikada kalan işçilere de çağrıda bulunan Türkel, toplu iş sözleşmesinden doğan haklarınızın kaybolmaması için tek gıda iş sendikasına geri dönün dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.