TEOG 2. dönem sınav soru ve cevapları açıklandı - Tıkla Öğren

TEOG 2. dönem sınav soru ve cevapları açıklandı - Tıkla Öğren

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği TEOG 2. dönem ilk oturum sınav soru ve cevapları açıklandı. İşte 2016 TEOG 2. dönem ilk oturum Türkçe , Matematik, Fen, Türkçe, İnkılap Tarihi ve Din soru ve cevapları.

 TEOG sınavı soruları ve cevapları resmi sitede yayınlandı.Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavı (TEOG) sınavı soru ve cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavı ile ilgili detaylar..

TEOG sınav soruları ve cevapları merakla bekleniyor. Temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavı olarak bilinen TEOG eski dönemde yapılmakta olan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerine geçmiştir. Sistemde değişiklik olarak 8. sınıfın her iki döneminde de 6 dersten birer kez olmak üzere senede 12 sınava girilmektedir. Milyonlarca öğrencinin katılım sağladığı TEOG 2. dönem sınavının ilk oturumu da yapılmış bulunmaktadır. Milyonlarca öğrenci geleceklerini belirlemek için teog sınavlarına girmiştir. TEOG sınavına 2 milyon 174 bin 427 öğrenci katılmıştır. TEOG un açılımı temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavıdır. TEOG sınavına giren milyonlarca öğrenci heyecan içerisinde TEOG sınav soruları ve cevaplarını beklemektedirler.

TEOG SINAV SORULARI TIKLA ÖĞREN

TEOG sınavına giren öğrenciler sınav salonlarına saat fonksiyonu taşımakta olan aletleri, cetvel, sözlük, hesap makinesi, iletişim araçları sayılmakta olan cep telefonu bilgisayar gibi aletlerle girmesi yasaklanmıştır. TEOG soruları ve cevapları MEBin resmi sitesi olan EBA’nın sitesinden yayınlandı. EBA, TEOG sınav sorularını ve cevapları yayınlandı.

TEOG TÜRKÇE SORU CEVAPLARI

TEOG MATEMATİK SORU VE CEVAPLARI

TEOG DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ SORU VE CEVAPLARI

TEOG FEN VE TEKNOLOJİ SORU VE CEVAPLARI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.