Tokat Cezaevi Futbol Turnuvası

Tokat Cezaevi Futbol Turnuvası

Tokat T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından 3. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası gerçekleştirildi. 8 takımın birbirleri ile kıyasıya yarıştığı turnuvanın galibi Malta City Takımı oldu. Oynadığı oyun ve sahneye yansıttığı performans ile turnuva şampiyonu olan Malta City Takımı, şampiyonluk kupasını Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN'in elinden aldı.

   Oldukça stresli bir ortamda çalışan ceza infaz kurumu personellerini bir nebze olsun iş stresinden uzaklaştırmak amacıyla geçtiğimiz hafta düzenlenen Tokat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu 3. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu. 8 takımda 82 personelin oyuncu, 150 personelin ise seyirci olarak katıldığı 3. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu. Turnuva kapsamında düzenlenen ve çekişmeli geçen maçlar sonunda Malta City ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, finale kaldı.  Kıran kırana geçen final maçında, rakibini 3-2'lik skorla mağlup eden Malta City, turnuvayı şampiyonlukla bitirerek kupayı alan takım oldu.

   Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN, Tokat Ceza İnfaz Kurumu Cumhuriyet Savcısı  Turgut TÜRKMEN, Kurum 1. Müdürü Hacı AYDİNÇ, Cezaevi Bölük Komutanı Jan Kıd. Üst. Selçuk ÖZTÜRK  ve kurum personelinin katıldığı final maçı ve kupa merasiminde ilk üçe giren takımlara kupaları takdim edildi. Turnuvayı üçüncülükle bitiren Müdahale Ekibi, kupasını Kurum 1. Müdürü Hacı AYDİNÇ'in, ikinci olan Açık Ceza İnfaz Kurumu Takımı, kupasını Cezaevi Cumhuriyet Savcısı  Turgut TÜRKMEN'in, şampiyon olan Malta City Takımı ise, kupasını Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN'in elinden aldı.

            Kupa töreninde bir konuşma yapan Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN “Bu tür organizasyonlar bizleri memnun ettiği gibi, sizlerin de moral ve motivasyonunuzu artırmaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmalardan daha büyük verim alındığı bir gerçektir. Organizasyonu yapan başta Kurum Müdürü Hacı AYDİNÇ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.” dedi.

            Kurumu Müdürü Hacı AYDİNÇ ise, oldukça zor şartlarda çalışan Ceza İnfaz Kurumu personelinin katılımı ile yapılan bu tür etkinliklerin kurumdaki kaynaşmayı, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini, bu nedenle de çok önemli olduğunu iletti. Müdür AYDİNÇ, bu tür organizasyonların sayısını artırmayı hedeflediklerini, sürekli hâle gelmesi için de çaba sarf edeceklerini söyleyerek turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.