Trabzon'da Genç Kız Sevgilisini Bıçakladı

Trabzon'da Genç Kız Sevgilisini Bıçakladı

Diyarbakır'dan Trabzon'a gelen uzman çavuş sevgilisini hastanelik etti.

Uzman çavuş sevgilisini Diyarbakır'dan Trabzon'a çağıran genç kız, bıçağa sarıldı.

Trabzon'da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı tarafından bıçaklandıktan sonra kıyasıya dövülen Muhammet A, polise sığındı. Bir günde iki kez hastanelik olan uzman çavuş, "Beni şamar oğlanına çevirdiler" diye isyan etti. Diyarbakır'da görev yapan Uzman Çavuş Muhammet A. ile Büşra U'nun mahkemelik olmasına neden olay Trabzon'da yaşandı.

BÜŞRA VE YAKINLARI SALDIRDI

Sevgilisini arayan Büşra U. (21), ayrılmak istediğini söyledi, Trabzon'a çağırdı. Sahilde buluşan gençler arasında tartışma çıkınca genç kız, çantasından çıkarttığı bıçağı uzman çavuşun bacağına saplayıp kaçtı. Muhammet A, hastanede tedavi edildikten sonra genç kızın evine gitti. Ancak bu kez hem Büşra, hem de yakınlarının saldırısına uğradı.

"SİNİRLENİNCE BIÇAKLADIM"

Büşra ile akrabalarının kıyasıya dövdüğü uzman çavuş ikinci kez hastaneye kaldırıldı. Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan "kasten yaralama" davasında Büşra U, "Sinirlenince bıçakladım" derken Muhammet A, şöyle dert yandı: "Aynı gün hem bıçaklandım, hem dayak yedim. Beni şamar oğlanına çevirdi. Onu cezalandırın."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.