Trabzon’da inek parası cinayeti’nde karar

Trabzon’da inek parası cinayeti’nde karar

Trabzon’da sattığı ineklerin parasını alamadığı için tartıştığı 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan şahıs 13 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı

Trabzon'da sattığı ineklerin parasını alamadığı için tartıştığı 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan şahıs 13 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Trabzon’da sattığı ineklerin parasını alamadığı gerekçesiyle Muhammet Kör (60), Trabzon Emniyet Müdürlüğü yanındaki bir çay bahçesinde 10 Haziran 2011 tarihinde, tartıştığı Yusuf Kurt (70) ve Savaş Şafak'ı (45) silahla ateş etmiş, ardından olay yerinden kaçmıştı. Yusuf Kurt, ayağına yaralanırken, Savaş Şafak ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Olay sonrası kaçan Muhammet Kör, yaklaşık 2 ay sonra Tonya ilçesinde yakalanarak tutuklanmıştı.
Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında Muhammet Kör, öldürmek için değil korkutmak için ateş ettiğini ifade ederken, mahkeme heyeti, 'Kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçlamasıyla yargılanan Muhammet Kör'ü 13 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırdı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.