Türkiye bombalamaya devam ediyor!

Türkiye bombalamaya devam ediyor!

Türkiye YPG'yi bir kez daha vurduMerkezi Londra'da bulunan Suriye İnsan Hakları Gözlemevi tarafından yapılan açıklamada terör örgütü YPG'nin muhaliflerden ele geçirdiği Miniğ Hava Üssü ve çevresine Türkiye tarafından bugün sabah saatlerinde de top atışı yapıldığı ve 2 YPG'li teröristin öldüğü bildirildi.

 Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Türkiye'nin bu sabah da terör örgütü TPG'nin ele geçirdiği Suriye'nin kuzeyindeki bölgelere top atışı yaptığını açıkladı. YPG'li teröristlerce ele geçirilen Azez kentinin güneyindeki Miniğ Hava Üssü ve çevresindeki YPG mevzilerine yapıldığı belirtilen top atışları sonucu 2 YPG'li teröristin öldüğü kaydedildi. 

YPG OBÜS TOPLARIYLA VURULDU

Türk Silahlı Kuvvetleri, Azez kasabasına ilerleyen YPG güçlerine dün topçu harekatı düzenlemişti. Azez yakınlarında kısa süre önce YPG'nin ele geçirdiği Minniğ hava üssü yakınlarındaki mevziler 40 kilometre menzilli obüs toplarıyla vurulmuştu.

BAŞBAKAN'DAN SERT AÇIKLAMA

TSK'nın YPG mevzilerini vurması sonrası açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Angajman kuralları çerçevesinde Azez ve civarındaki tehdit oluşturan güçlere karşı mukabelede bulunulmuştur. YPG derhal Azez ve çevresinden uzaklaşacak" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.