Yağışlı ve soğuk hava geliyor

Yağışlı ve soğuk hava geliyor

Türkiye, bugünden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yüksek basınç merkezinin etkisinde bulunan ve bu nedenle uzunca bir süredir yağış almayan Türkiye'nin bugün, batı kıyılardan başlamak üzere yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.
MARMARA VE EGE'DE SAĞANAK YAĞMUR

Bu nedenle bugün Marmara'nın batısı ve kıyı Ege'de aralıklarla yağmur ve sağanak şeklinde yağış geçişleri bekleniyor.

Tahminlere göre, iç ve doğu bölgelerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis hadisesi görülecek. Rüzgar batı bölgelerde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtınamsı şekilde esecek.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde batısı ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; bölge genelinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 Km/S) olarak esecek.
EGE

Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Manisa çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. Rüzgar; kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 Km/S) olarak esecek.
AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla kıyı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis bekleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.