Yüce`den Çakıcı`ya Ziyaret

Yüce`den Çakıcı`ya Ziyaret

Kısa adı DOKAP olan, Kalkınma Bakanlığı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem YÜCE, Dört ay önce Rize İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Adem Çakıcı`yı makamında ziyarette tebrik etti.

Dokap Başkanı Ekrem YÜCE; "Rize`deki hayatım başlangıçta özel sektörde başlayan yöneticilik görevlerim ve STK`lardaki başkanlık ve yöneticilik faaliyetlerimin ardından, bölgemizin en önemli KİT olan, Çaykur Eski YK Başkanı ve Genel Müdürü ve RTEÜ Meslek yüksek Okulunda devam eden öğretim görevlisi olarak hayatımın yaklaşık 20 yılını ikinci memleketim  camın gibi sevdiğim Rize ilimizde sorumlusu olduğum Dokap Başkanlık görevimle ekibimle birlikte bölgemize başta yeşil yol, arıcılık ve daha bir çok önemli proje çalışmaları ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Türkiye`mizin göz bebeği Emniyet teşkilatımızın değişik kademelerinde önemli görevlerde bulunmuş başarılı yönetici olarak, yine bir huzur ve asayiş şehri olan Rize`mizin refahına, huzuruna, trafiğine  katacağınız yeni çalışmalarınızın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dikliyorum. Ve sizi bu yeni görevinizde tebrik ediyorum. "dedi.

Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı; "Uzun yıllar Rize`de başta Çaykur olmak üzere yapmış olduğunuz önemli görevler neticesinde ortaya koymuş olduğunuz kalıcı hizmetlerle isminiz Rize ile özdeşleşmiş. Bir çok resmi ve sohbet ortamında isminizle sitayişle bahsedilmesinde bende mutluluk duydum. Çaykur gerçekte, Rize`ye gelince gördüm ki, dünde, bugünde Rize ve Türkiye Çaykur çok kıymetli bir marka ve bölge insanı için önemli bir değerimizdir. Şimdi Dokap Başkanı olarak coğrafi olarak birbirine benzeyen 8 ilin yeşil yol projesi adı altında yayla yollarını birbirine bağlama ve bölge insanının ekonomik refahı için yeni projeleri hayata geçirme noktasındaki çalışmalarınız kutluyor, ziyaretinize teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. "dedi. Haber: B.Ali Kavalcı  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.