Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ahmed ÇITLAKOĞLU

Doğu Guta’da insanlık ölüyor!..

 Suriye’de Doğu Guta’da zalim Esad, hastaneleri, camileri bombalıyor, sivilleri ve çocukları öldürüyor… Doğu Guta’da insanlık ölüyor…
 
Doğu Guta’da siviller ve çocuklar ölmüyor; BM ölüyor, Arap Birliği ölüyor, zalim Esad’in suç ortağı Amerika ve Avrupa ülkeleri ölüyor…
 
Doğu Guta’da, teröre ve zalime tepki göstermeyen, zulme rıza gösteren sözde barışsever, sahte insan hakları savunucu maskeli sahtekârlar ölüyor…
 
 
 
***
 
Zalime sessiz kalmak; zalimin zulmüne destek vermektir.
Zulme ses çıkarmayan, zalimin suç ortağıdır!..

 
 
“Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostlarınız yoktur. Sonra size yardım da edilmez.” (Hud, 113)
 
“Ey iman edenler! Eğer küfrü imana tercih ederlerse, babalarınızı ve kardeşlerinizi bile dost edinmeyin. İçinizden kim onları dost edinirse, işte onlar, zalimlerin ta kendileridir.” (Tevbe, 23)
 
 
 
***
Yazıklar olsun sizlerin insanlığına!
Olmaz olsun sizlerin Birleşmiş Milletleri, Arap Birliği, İnsan Hakları kuruluşlarınız!
 
***
Şu an itibariyle zulme ve teröre karşı mücadele veren dünya’da tek ülke; Türkiye, tek millet; Müslüman Türk Milleti, sesini yükselten ve haykıran tek lider; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
 
 
 
***
Afrin’de, Doğu Guta’da olsun, zalimlerin yönetici olduğu sair ülkelerde olsun; bir gün gelecek bu zulümler inşallah sona erecektir.
 
Lakin zalimlere haddini bildiren, mazlumların acısına ortak olan, yaralarına merhem olmaya gayret gösteren Türkiye ve Türk Milleti ve de lideri Recep Tayyip Erdoğan asla unutulmayacaktır!
***
Heyhat! Bu öyle bir emperyalist yüzsüzlük ki, öyle sinsi bir sistem ki; internet ortamında bizlerin “ö/ü”’lerimizi “o/u” olarak kabul ettikleri için hem öldürüyorlar, hem de bizlerin “öldürüyorlar!” haykırışımızı duymamak ve okumamak için “olduruyorlar” diye okuyorlar ve okutturuyorlar!
 
Bizler “Doğu Guta’da insanlık ölüyor!” diyoruz, onlar “insanlik oluyor!” diye okuyorlar!
 
***
 “Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.” (İbrahim, 42)
 
Vesselam…
Ahmed Çıtlakoğlu
23 Şubat 2018 / 07 Cemaziyelahir 1439
 
Önceki ve Sonraki Yazılar