Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ahmed ÇITLAKOĞLU

Erdoğan-Karamollaoğlu Kucaklaşması!

 İki kadim dostun buluşması…
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ediyor…
 
 
 
İki kadim dost yıllar sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde takriben bir saate yakın hasret gideriyorlar. 
 
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Temel Karamollaoğlu'nu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde Genel Başkanlığa seçilmesi sebebiyle tebrik etmişti.
***
Eski dosttan düşman olmaz!..
Yıllarca omuz omuza aynı safta, aynı dava uğruna birlikte mücadele etmiş, inançlarından dolayı hor görülmüş, dışlanmış kardeşlerine hizmet edebilmek, onların mağduriyetlerine çare olabilmek uğruna çileli yollarda beraber yürümüş ve yağan yağmurlarda beraber ıslanmış iki kadim dost!
 
Takdir-i İlahi, birini (küçük kardeşi) devletin zirvesine taşımış, diğerini (ağabeyi) manevi değeri fiziki yapısının fevkinde bir takanın kaptanlığına!
***
Sayın Temel Karamollaoğlu’nun Saadet Partisi Genel Başkanlığına seçilmesi münasebetiyle 30 Ekim 2016 / 29 Muharrem 1438 tarihli tebrik yazımda; “Sayın Karamollaoğlu, rahmetli Erbakan Hocamızdan sonra Saadet Partisinde en sağlıklı ve isabetli bir seçim!.. Saadet Partisi sağlam “Temel”e yeni kavuştu da denilebilir!” tespitinde bulunmuştum.
 
İki kadim dost ve samimi dava kardeşin kucaklaşmasını, tabandaki kardeşler arasına ekilen fitne tohumlarının kurutulmasına da zemin hazırlayacağına inanıyoruz…
 
Bu iki güzel insanı, kadim dost ve samimi dava kardeşlerimizi bu kucaklaşmaların daha sık olması ve nice hayırlara vesile olması dileğiyle tebrik ediyoruz.
 
“Aldırma söylenenlere: Varsın, görenler seni bir ot sansın. Sen gül ol da, uğruna ötmeyen bülbül utansın” (Hz. Mevlana)
 
Vesselam…
08 Aralık 2016 / 08 Rebîu’l-Evvel 1438
 
Önceki ve Sonraki Yazılar