Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ahmed ÇITLAKOĞLU

Galatasaray’da Erdoğan düşmanlığı!

 Galatasaray; 13 bin civarında üyesi olan, 20 milyon civarında taraftarı olduğu tahmin edilen büyük ve asırlık bir spor kulubü…
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, devletin bütün kurum ve kuruluşları, terör örgütü FETÖ ve örgütle bağı olanlarla kararlıkla mücadele verdiği bir süreçte…
Fetö’cülükleri ve hainlikleri tescilli, eski futbolcu Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkında kulüp Disiplin Kurulu ve Yönetim Kurulu ihraç kararı vermesine rağmen; Genel Kurul, ihraç kararını onaylamıyorsa; 
Burada bir nebze durmak ve düşünmek lazım:
Genel Kurul delegelerinin bu skandal kararı; Galatasaray kulübünü ve Galatasaray taraftarını FETÖ’cü yapmaz!
 
Bu skandal karar; Genel Kurul delegeleri arasında FETÖ’cülerin ağırlıkta olduğunun göstergesidir!
 
Bu skandal karar; Galatasaray delegelerinin FETÖ dostluğunun değil, Erdoğan düşmanlığının tescilidir!
 
Bu skandal karar; FETÖ’cülerin Erdoğan’a meydan okuma kararıdır.
 
 
 
Galatasaray’a sızmış FETÖ’cülerin bu skaldar kararı ve Erdoğan düşmanlığı; bir ilk değildir.
Gözleri kapalı, kalpleri kara bu FETÖ’cüler, kulübün yeni stadı Türk Telekom Arena’nın Ocak/2011’de açılış şölenini de milyonlarca taraftarlara zehir etmişlerdi... Muhteşem açılışı şöleninin fiyaskoyla kapanma başarısını(!) da göstermişlerdi.
 
Arena’nın açılışına şeref misafiri olarak katılan (o zaman Başbakan) Recep Tayyip Erdoğan, stada gelişi anons edildiği anda Galatasaraylı taraftarların bir bölümü tarafından protestoda ediliyor/ettiriliyordu.
 
Konuşma yapmadan, beraberindeki Bakanlarla stadı terk eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Bu stadın yapımında Galatasaray'ın bir kuruşu yoktur. Hepsini TOKİ yaptı.” sözleriyle o günlerde sergilenen tuzağa dikkat çekiyordu.
Bugünün Cumhurbaşkanı, istikbalin Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a alenen düşmanlık sergilemenin, ne bugün ne de yarın kimseye faydası olmayacağı bilinmelidir.
 
 Devletine ihanet edenlerin/edebilenlerin sızdıkları her kurum ve kuruluşa da ihanet edebileceği göz ardı edilmemelidir.
 
Galatasaray camiası, kulübe gönül veren milyonlarca taraftarlarının duygularına tercüman olmak ve kulüplerinin istikbali için içlerine sızmış bu FETÖ’cüleri bir an önce temizlemelidir.
 
“Yumruklaşmada çocuklar ile başa çıkacak kudrette değilsen, arslan yürekli erlerin yanında nâra atıp meydan okuma.” (Şeyh Sâdî Şîrazî)
 
Vesselam…
Ahmed Çıtlakoğlu  
26 Mart 2017 / 27 Cemâziyelahir 1438
 
Önceki ve Sonraki Yazılar