Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ahmed ÇITLAKOĞLU

Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Hasan Koçyiğit!..

 Sayın Komutanım!..
Giresun’umuza hoş geldiniz!
 
***
‘İlkler’ insan hayatında daima unutulmaz önemli izler bırakır.
Tuğgeneral rütbesiyle “ilk Bölge Komutanlığı heyecanını” Giresun’da yaşamanız, Giresun ve Giresunlular için inşallah farklı hizmete vesile olacaktır.
 
Ne güzel tevafuk ki İzmir’de il Jandarma Komutanı olarak Giresunlu bir Vali Erol Ayyıldız Bey ile birlikte çalıştıktan sonra Bölge Komutanı olarak Giresunlularla birlikte olabilmek!
 
 
 
***
Sizleri 15 Temmuz gecesi FETÖ’cülere karşı verdiğiniz mücadelede örnek kahramanlığınızla tanıyoruz… 
Özellikle 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle alakalı FETÖ sanıklarının yargılandığı davada şahit sıfatıyla verdiğiniz "Darbe girişimine destek veren kim olursa onları vurun şeklinde emir verdim. Çünkü bizler bugünler için yetiştirildik. Devlet, onu koruyalım, devlete karşı olan tehlikeleri yok edelim' diye bizi besledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, işgal güçlerine nasıl ders verdiyse, biz de bu FETÖ'cülere öyle ders verdik, vermeye de devam edeceğiz. Türk Silahlı Kuvvetleri ve devletin diğer kurumlarına sızan bu örgüt temizlenmelidir. Çocuklarımız anne ve babasız yaşayabilir ancak vatansız yaşamamalıdır" ifadelerinizi, sizlerin vatan hainlerine karşı mücadele azminizin ve vatanseverliğinizin göstergesi olarak görüyoruz.

 
 
***
Giresun, genç ve heyecanlı “ilklere” emanet!..
Ne güzel tevafuk ki Giresun, Vali Sn. Harun Sarıfakıoğulları’nın da ilk valilik, Emniyet Müdürü Sn. Fahri Aktaş’ın da lik emniyet müdürlüğü, Bölge Komutanı Sn. Tuğg. Hasan Koçyiğit’in de ilk bölge komutanlığı heyecanını yaşadıkları yer olma şansına sahip!
 
Bu üç üst yöneticimizin ortak özelliği; üçünün de yeni terfî sıfatlarıyla aynı yerde birlikte vazife yapma imkânı bulmalarının yanında üçünün de FETÖ ile mücadelede kararlı ve başarılı olmaları.
 
Bu demektir ki Giresun, artık FETÖ’cülerden emin bir beldedir.
 
Üç yöneticimize de nice yıllarda birlikte, uyumlu ve huzurlu hizmet vermeleri dileğiyle…
J Bölge Komutanımız Sayın Tuğg. Hasan Koçyiğit’i tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.
 
***
“Kötülük beklenmez yiğitten, mertten
Milletim sizinle kurtulur dertten; 
Haini, zalimi mübarek yurttan
Sürecek güçtesin, zayıfım sanma.” (Abdurrahim Karakoç)
 
Vesselam…
Ahmed Çıtlakoğlu
30 Ağustos 2018 / 19 Zilhicce 1439
 
Önceki ve Sonraki Yazılar