Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ahmed ÇITLAKOĞLU

“MİT“ ve “EMNİYET”e tebrikler…

 Reina canavarı yağdan kıl çeker gibi yakalanıyor…

Bu başarılı operasyon; Bakanından Valisine, MİT’inden Emniyet’ine, Müsteşarından Genel Müdürüne, Emniyet Müdüründen Polisine kadar bütün Türk İstihbarat ve Emniyet birimlerinin başarı seviyesi gösteren,  beşerî takdir ödüllerinin yetersiz kalacağı mümtaz bir simge olarak anılacaktır.

 

Rütbesizden en üst rütbelisine kadar emeği geçen, vesile olan herkese tebrikler ve teşekkürler…

 

***

Reina katliamının basit bir terör hadisesi olmadığı, yapancı terör odaklarının profesyonel bir planının parçası olduğu ilk günden itibaren bu işin uzmanlarınca ifade ediliyordu.

 

Tetikçi canavarın çok yumuşak bir operasyonla kazasız belasız (kansız) sağ olarak yakalanmış olması, Türk istihbarat ve emniyetinin başarısı kadar yabancı terör odaklarının da başarısızlığının tescilidir aynı zamanda.

 

Anlaşılan o ki, tetikçiyi yönlendiren terör odakları tetikçilerini korumadılar/koruyamadılar!.. Veya Türk istihbaratı buna fırsat verdirtmedi.

 

***

Emniyet Teşkilatımız, içine sızmış terör maşası elemanlardan temizlendikçe öze dönüyor ve başarı oranı artıyor…

 

MİT ve Emniyet Teşkilatımızın sadece bu operasyonda değil sair operasyonlardaki başarılı çalışmaları da takdir edilmeli…

Emniyet teşkilatımız ne kadar başarılı olursa olsun, bu başarıları görmek istemeyen, vatan ve millet düşmanı, hazımsız yerli hainler daima olacaktır.

 

Dün, Rus Elçisi suikastında hain tetikçi saldırganı niçin canlı yakalamadınız diye eleştirenler, Emniyet’in bugüne kadar önlediği suikast ve canlı bombaları görmeyenler/göremeyenler, bugün Reina canavarının sağ yakalanmasını eleştirmek için de bir kulp bulacaklardır.

 

İt ürür, kervan yürür…

Tebrikler MİT ve Emniyet Teşkilatının fedakâr ve cefakâr mücadele erleri!

Yolunuz açık olsun…

Takdirler, teşekkürler, selamlar, sevgiler ve saygılar sizlere olsun!

 

 Akıllı olmak da bir şey değil, mühim olan o aklı yerinde kullanmaktır.” (Descartes)

 

Vesselam…

Ahmed Çıtlakoğlu

17 Ocak 2017 / 19 Rebîu’l-Ahir 1438

Önceki ve Sonraki Yazılar