Ahmed ÇITLAKOĞLU

Ahmed ÇITLAKOĞLU

“Sefer Görev Emri olanlar" hazır olsun!

 Sefer Görev Emri; askerliğini yapan ve tezkeresini alan (41 yaşı altı) vatandaşların bir süre sonra oluşan askeri ihtiyaç nedeniyle (milli seferberlik durumlarında) tekrar askerlik görevine çağrılması durumudur.
 
Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan gençlere sesleniyor: "Sefer Görev Emri olanlar hazır olsunlar ama şu anda ihtiyaç yok!"
 
***
Sayın Erdoğan’ın bu çağrısının zamanlaması önemli!.. Kahraman Mehmetçiklerimizin Afrin’de başarılı operasyonları devam ederken ve hedefe yaklaşırken zalim Esad’ın Doğu Guta’da masum sivilleri ve çocukları bombalamaya başlaması esnasında yapmış olması anlamlıdır!..
 
Sayın Başkomutan Erdoğan, hem “Afrin’e bizi de götürün” diyen gençlere “hazır olun!” talimatını verirken, hem de bütün dünyaya, özellikle Suriye’de terör örgütlerine ve zalimlere destek olan emperyalist güçlere “topyekûn Türk milletinin ordusuyla ve askerlik çağındaki bütün gençleriyle ülkesini savunmaya ve de savaşa hazır olduğunu, SEFERBERLİK KARARININ verildiğini” yüksek sesle haykırmaktadır: “Hadi bakalım, yüreği olan, cesareti olan, canına susayan varsa; Mehmedçikleri karşılamaya hazır olsunlar!..”
 
 
 
***
Suriye’de terör örgütleriyle değil sözde NATO müttefikleriyle savaşılıyor!
 
Afrin’de tahrip edilen terör örgütlerinin kullandığı tünel ve sığınakların NATO standartlarında (her türlü ihtiyaçları karşılayacak seviyede) donatılmış ve kalın beton duvarlarla örülmüş olduğunun tespiti ve görüntülenmesi; sözde NATO müttefiklerini deşifre etmiştir.
 
Bu tünel ve sığınakları hem terör örgütlerinin yapmış olması, hem de kısa sürede yapılmış olması mümkün değildir. 
 
Demek ki sözde NATO müttefikleri yıllardır bu tünel ve sığınakları inşa ediyormuş. 
Bu tünellerin çimentolarını hangi ülkeler vermiş, inşaatında kimler çalıştırılmış, ne kadar zamanda tamamlanmıştır?
 
Bu hususta uzmanların ve istihbarat teşkilatlarının yapacağı açıklamalar; sözde NATO müttefiki ülkelerin kimler olduğunu da deşifre edecektir.
 
***
İyi ki Zeytin Dalı operasyonu başlamış ve de tam zamanında başlamış!
 
Pusatınız keskin, gazanız mübarek olsun…
Allah yar ve yardımcımız olsun!
 
***
“Yiğidim, aslanım, ha gayret eyle 
Gaflet üstümüzde kalmasın böyle
İmanla yatıp-kalk, ihlâsla söyle 
Kutlu mesaj verilmeyi bekliyor 
Ölü dünya dirilmeyi bekliyor.” (Abdurrahim Karakoç)
 
Vesselam…
Ahmed Çıtlakoğlu
25 Şubat 2018 / 09 Cemaziyelahir 1439
 
Önceki ve Sonraki Yazılar