Mustafa Yücel YAZICI

Mustafa Yücel YAZICI

Bu PKK'nın derdi ne anlayan varmı ?

Bu PKK'nın derdi aslında hiç bir şey...

Çünkü kürt halkının bir derdi olduğunu sanmıyorum.. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından bir farkları yok , istedikleri gibi okuyorlar , her türlü yardımı alıyorlar , kızlarını okutmazlar devlet okutur onları , onlara verilen yardımları alırlar demekki burda kürt halkının bir derdi yok çıkar ortaya...

Aslında PKK diye bir şeyde yok ya ,,, İsrailin suriyenin iranın desteklediği bir grup ver bence..

Çünki Türkiye güçlü bir devlet olmasın uğraşsın dursun politikası için her türlü destek Bu PKK ya veriliyor..

Aslnda olan Kürt kökenli vatandaşlarımıza oluyor.. Çünki onlarda bunlardan muzdarip olduğuna inanıyorum..

İnsanın anlaması için insanda biraz beyin omalı tabi , beyin olmayınca , kendine yürü diyenin peşinde yürüyor işte ne yapacaksın..

Neyse bu düşünceleri nekadar söylersek söyleyelim , Doğu bölgesinin okuma oranı arttıkça bu tür yakşalımların sona ereceğini düşüyorum. zaten son olarakta bölgeye gönderilen bordo berelilerin başlattığı operasyonlarla dahada zayiat verecekler hep birlikte ne olacağını göreceğiz..

KÜRT KÖKENLİ VATANDAŞLARDAN TEK BİR ŞEYİ DÜŞÜNMELERİNİ İSTİYORUM... BU ÜLKEDE BİZLERDEN FARKINIZ NEDİR ? BİZE ÖZEL MUAMELE YAPILIYORDA SİZLERE YAPILMIYORMU ?

BUNLARI BİRAZ DÜŞÜNİRSELER , TABİ DÜŞÜNMEYİ BİLENLER , DÜŞÜNMEYİ BİLMEYENLER İÇİN YAPACAK BİR ŞEY YOK , BİR BAĞ OT YETER HERALDE ONLARA ARTIK...


Önceki ve Sonraki Yazılar