Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

ADANA’NIN YOLLARI TAŞTAN!.....

 Ç. Rizespor;  Adana’nın taşlık yollarını aşamadı. Bu defa taşlara değil de suya takıldı.
Demek ki; Ç. Rizespor önündeki engelleri açabilme yetisini kaybetti.
Son söyleyeceğim sözü şimdi söyleyeyim... Bu takım; bu ligi, 10.’cu sırada tamamlar. 
Biraz daha iyimser olayım, 12 ya da 13.’cü Sıralarda tamamlaması mümkün görünmektedir.
Benim gibi bir çok Rizeli şu takımı bu maçta da Televizyonlardan izlemiş bulunmaktadır. Allah aşkına 3, 5, 7 Hafta önce ya da ligin başından beri diyelim; bu taraftar oynadığı futboldan çok farklı bir şey gördü mü? Bir aşama gördü mü? Bir heyecan yaşadı mı? Ne gördük, ne yaşadık!.
Gördüğümüz tek şey; bir iki futbolcu dışında, hiçbir çaba ve varlık gösteremeyen bir futbolcu güruhu. Lig’in 10.cu sırasında 14 puanlı Adana; lig’in 4.’cü sırasında 18 puanlı Ç. Rizespor karşı karşıya geldi. Aslında bu iki takım yer değiştirmesi lazımdı; oynadıkları bu oyunlarla. 
Adanaspor; Ç. Rizespor’dan, dünkü maçın görüntüsünde bir iki gömlek daha üstündü. Hangi alanda derseniz, ben her alanda derim!... Fizik gücünde, teknik güçte, istek ve kazanma arzusu gücünde, birlik beraberlik gücünde, sorumluluk gücünde vs. vs….
Kısa keseyim… Sonuç olarak: Bu takım bu saatten sonra ne yapar nasıl düzelir bilemiyorum. Geleceğini çok parlak görmüyorum. Daha şimdiden ‘’Atı alan Üsküdar’ı geçti’’. Diyebilirim.
Hiç olmazsa ilk yarıda birkaç puan daha toplayıp; lider konumundaki takımlarla arayı fazla açmamak gerekir. Aksi halde süper lig bir başka bahara kalacaktır.
Benden söylemesi.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar