Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

ANTEP BAKLAVASI ÜZERİNE ÇAY KEYFİ…

Süper ligin çiçeği burnunda yeni takımı Ç.Rizespor ile yıllardır süper ligde mücadele eden Güneyin G.Antep’ini gole boğdu.5-2..

Ligin 4.Haftasına iki galibiyet bir mağlubiyetle giren ekibimiz Ç.Rizespor önceki akşam Antep’e konuk oldu.Bir çok sakat ve cezalı futbolcusundan mahrum olarak sahaya çıkan Ç.Rizespor;son derece mükemmel oyun ortaya koydu.Mücadele gücü ve kazanma azmini maçın bitimine kadar hiç taviz vermeden sürdüren Ç.Rizespor attığı birbirinden güzel 4’ünü kendisi birini de ev sahibi ekibinin kendi kelesine gönderdiği 5 golle puanını da 9’a yükseltmiş oldu.

Her maçta sahanın yıldızı olma geleneğini sürdüren Ali Adnan birini geçen hafta Erciyes’e ikinci füzesini de Antep’e gönderdi.Daha oyunun 12.dakikasında 30 metre den gönderdiği füze kaleci Karcemarskas adeta feleğini şaşırdı.Bravo Ali Adnan  o ne şahane vuruştu.

Sahanın bir diğer yıldızı şüphesiz kaptan Sercandı.Sorumluluğunu bilen,arkadaşlarını iyi organize eden ve mükemmel futboluyla ilerisi için de güz doldurdu.Sadece Ali Adnan ve Sercan mı?Elbette ki onlar öne çıkanlardı.Ancak diğer tüm futbolcu kardeşlerim de görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler.

Teknik kadronun patronu Rıza Çalımbay ve ekibini bu anlamda Rizeliler adına tebrik ediyorum.Rıza Çalımbay 2. Yarıda ki hamlelerini orta sahadaki bu defansif-ofansif balans bozukluğunu düzeltmek adına yaptı.Yeni transfer Hurşut ve Depetris  orta saha ve ofansif futbolda önemli katkıda bulundular.Geçen sezonun en başarılı,hızlı ve ayağa iyi top tutan Cenk Ahmed’in oyuna alınmasıyla galibiyetin ve gollerin arka arkaya gelmesinde büyük katkısı oldu.

Deplasmanda alınan bu farklı galibiyet Ç.Rizespor adına Bursa maçı öncesi büyük moral oldu.Herkesi tebrik ediyorum.Serinin devamını diliyorum.Allah nazardan saklasın.Kıskananlar utansın…..

Önceki ve Sonraki Yazılar