Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

BÖYLE GİTMEZ!!!


Ç.Rizespor için son derece önemli bir maç olan Denizli deplasmanı , on bir yıl sonra da olsa yine hüsranla bitti.Futbol kayıtlarına ve arşivlerine bakıldığında on bir yıldan beri Denizli deplasmanından galip gelemeyen Ç.Rizespor bu geleneğini bozmadı.

Futbol birazda akıl ve beyinle oynanır.Aklını ve beynini iyi kullanırsan kazanırsın.Denizlispor bu iki unsuru iyi kullanarak kazanmasını bildi.Ç.Rizespor ise üstün göründüğü ve çok net gol pozisyonlarına girmesine rağmen,beceriksizliğini maç sonuna kadar sürdürdü.Bununda kurbanı oldu.

Mustafa Denizli ile bazen saman alevi gibi parlayan,bazen de hiç tanınmayan bu takımın sonu inşallah hayırlı olur.Her hafta sanki sahada başka başka Rizespor çıkyor.Tanımak bile mümkün olmuyor.Böyle kör topal gidiyoruz.Sonucun nerelere varacağını kestirmek artık mümkün görünmüyor.

Ligin 25.haftası da geride kaldı.42 Puanla 3.sırada yer alan Ç.Rizespor liderle arasını açmaya devam ediyor.Artık 2 Takım kalan 9 hafta da kopma eğilimine girdiler bile.Şimdi yakala yakalayabilirsen.İşimiz oldukça zor.Mustafa Denizli Konya maçı öncesi radikal kararlar almaz ise.Durum gerçekten çok kötü.Gidişatı hiç iyi görmüyorum.

Temennim bu futbolcular da bunun bilinciyle hareket edip,en kısa sürede kendilerini toparlar ve beklenen iyi sonuç gerçekleşir.

Önceki ve Sonraki Yazılar