Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

BU ŞARTLARDA BU LİG BÖYLE GİTMEZ!..

 Spor Toto Süper lig'in 4. haftasında Antalya'da oynanan maçta Ç. Rizespor; iyi başlayıp , iyi de götürdüğü maçı malesef kişisel hatalar sonucu kaybetti.
 Ne oldu? 
Nasıl oldu? 
Niye böyle oldu? 
Sorularını şimdi birbirimize sorarken; ahlanıp, vahlanmanın sebeplerini ya da suçlularını haklı olarak aramaya koyulduk.
 Ekranları başında bizlerin heyecanla izlediği, takip ettiği maçın üç puanının nasıl gittiğine bizlerde bir türlü akıl erdiremedik. Şoke olduk adeta...
Hatalar ve yanlışlar... 
Hoca ve yönetimine mi? 
Tüm Futbolcularda mı? 
İdarecilerde mi? Vallahi ben de bu sorulara cevap arıyorum. Ama bulamıyorum...
Ç. Rizespor oynadığı 4 maçın ikisini evinde oynayıp kaybetti. Hadi diyelim ki; bu takım deplasmanda daha iyi ve hırslı futbol oynuyor ve puanlar alıyor. İlki Akhisar'da 1-0 galipsin 5 topun direklerde patlıyor, rakip 10 kişi maçı öyle bitiremiyorsun. Berabere kalıyorsun.
Antalya'da 1-0 galipsin, gol pozisyonlarına bolca sen giriyorsun. Rakip 10 kişi kalıyor, sen bir türlü ikinci golü atamıyorsun, bir gol yiyorsun, arkasından bir de penaltıya sebebiyet veriyorsun, 10 kişi oynayan takımdan 2 gol yiyor ve mağlup oluyorsun. Bunu kim nasıl izah edecek bize. Olacak şey değil..
Hiç konuşmasınlar inanın daha iyi olur. Herkes sussun. 
Şimdi milli maç arası var. Herkes başını iki elinin arasına koysun ve çok iyi düşünsün. Bütün bu hata ve yanlışları nasıl ve niçin yapıyoruz? sorusuna cevap bulsunlar. 
Yol yakınken önemli ve radikal tedbirler alsınlar. 
Rizeli taraftarın sabrını hiç denemesinler ve de taşırmasınlar.
Kendileri bilir..
Benden söylemesi..
 
Önceki ve Sonraki Yazılar