Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

BU TAKIMI'OKAN'BİLE KURTARAMAZ.

 Lig'in 5. Haftası'nda Malatya'da izlediğim Ç. Rizespor'a M. Ali Karaca bir şey yapamayınca, inanın bu takıma Okan değil; Avrupa'nın en iyi hocasını getirsen faydası yok.
Malatya da şu günlerde kuru kayısı'nın kurutulma dönemleri. Yani mevsimi. Güneşli ve sıcak bir günde kuru kayısı gibi 90 dakika buruştuk durduk. Ne yaptığını bir türlü çözemediğim bazı futbolcular toptan kaçmaya başladılar. Sıcaktan ağızlerı dişarda kaldı. İyi ki Hakem iki kez su molası verdi de futbolcularımız biraz olsun kendilerine geldiler.
Maça gelince: Kaleci hariç hiç bir futbolcu sanki M. Ali Karaca nasıl olsa haftaya yok.. Ona misilleme edercesine inanın ne yaptıklarını kendileri bile anlayamadılar. Ta ki 94 dakikanın sonuna kadar.
Ayağa top yapamayan, doğru dürüst pas yapamyan, orta sahası belli olmayan, defansta sürekli gedikler veren, forvette hiç bir varlık gösteremeyen takımdan ne beklenirdi?.. Koca bir hiç!..
Düşme potasının tam ortasında yer bulan takımın başına şimdi Okan Buruk getirilmiş. İnşallah iyi olur: Temennilerimiz hep o yönde..
Ancak bu kafa ve bu mantalite ile ben Okan hoca'nın çok bir fayda sağlayacağına kesinlikle inanmıyoru.
Karaca ayarında bir hoca'dır. Madem Karacayı beğenmediniz o zaman bir iki gömlek üstünü getirseydiniz.
Şimdi; haftaya Fenerbahçe geliyor. Okan Hoca; şimdiden pirincin taşlarını ayırmaya başlasın..
Nasıl!.. Ne şekilde olacaksa, bir hafta zamanı var, ona göre kollarını sıvasın. Yoksa papuç önce bize sonra ona pahalıya patlar.
Haydi hayırlısı...
 
Önceki ve Sonraki Yazılar