Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç. RİZESPOR BİLEĞİNİN HAKKIYLA!..

Hani hoşumuza giden, ya da çok beğendiğimiz bir şeyi gördüğümüz zaman nazar değmesin diye yapmacık olarak tükürmeyiz de tü tü deriz ya!.. İşte Ç. Rizespor için maçın hemen bitiminde aklıma bu hareket geldi. O zaman onun yerine mutluluğumuzu; teşekkürle ya da tebrik etmek suretiyle yerine getirmiş olalım.

Spor toto süper ligin 3. Haftası da geride kaldı. Bu geride kalan üç haftayı elde ettiğimi 5 puanla şu an itibarıyla karlı durumdayız.

Takımın oynadığı gerek futboluyla, gerekse disipliniyle taraftarını memnun etmiş durumdadır. Yani bu sezon oynanan bu futboldan taraftar oldukça memnun. Fenerbahçe maçında oynanan futbol ve alınan sonuç gösterdi ki bu takım ligde öyle kolay yutulan bir takım olmayacaktır.

Sivas spor karşısında gerek bireysel gerekse en önemlisi takım oyunu fevkalade mükemmeldi. Yardımlaşma, koordinasyon, birbirlerinin açığını kapatma noktasında Ç. Rizespor son derece başarılı gözüktü.

İlk hafta takımda ufak tefek çatırtı yaşansa da bu çok kısa sürede atlatıldı ve unutuldu. Bu da takım üzerinde son derece olumlu yansıdı. Teknik heyetin şu an ki görüntüsü gayet iyi. İnşallah ileriki haftalarda bozulmaz ve temennimiz böyle devam eder.

Şimdi süper ligde milli maç nedeniyle bir hafta ara verilecektir. Bu verilen araların bugüne kadar bize yansıması çok iyi olmuyor. İnşallah iyi değerlendirilir ve iki hafta üst üste kendi sahamızda oynayacağımız maçlardan çok iyi sonuçlar alırız.

Sonuç olarak: Ç. Rizespor bu sezon görüldü ki; bugüne kadar oynadığı maçlarda ve futbolla bileğinin hakkıyla puanlar aldı. İnşallah gelecek

haftalarda da aynı tempo ile devam edip; ligde sıkıntılar yaşanmadan yoluna devam eder.

Orhan YAZICILAR

Önceki ve Sonraki Yazılar