Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç. RiZESPOR KEYİF VERİYOR

 İkinci yarının ilk maçı başlarken, Ç. Rizespor'da nedense garip bir durgunluk vardı. 
Lig'in alt sıralarından kurtulmak için çıkış arayan takımlar için adeta "Kasap et derdinde, koyun can derdinde" duygusuyla her iki takım oyuna başladı.
 
Maçtan önce bu maçın Ç.Rizespor için çok zor geçeceğini düşünüyordum.
 
Maç başlayınca sanki düşüncem doğru çıkıyor! Ne yapıyor bu takım, adeta mahküm oynuyor. Ancak zaman ilerledikçe bunun sayın Kartal'ın bir taktik olduğunu anladım.
 
İlk 45 dakika her iki takım için ciddi gol pozisyonu yoksa da, ev sahibi Ç. Rizespor rakibini üzerine çekmeye çalışıyor ve ani kontralarla rakibinin açığını kolluyordu. Ama öyle olmadı ve tatsız tuzsuz bir ilk yarı seyrettik.
 
İkinci yarı İsmail Kartal'ın taktiği tutmaya başladı. Bu yarıda her iki takım amansız bir mücadeleye girdi. Hele 50 -70 dakika arası Ç. Rizesporakibini ciddi şekilde ısırmaya başladı. Ç. Rizespor daha istekli ve kazanma azmiyle iyice yüklenmeye başladı. Dakikalar 70'i gösterirken yeni transfer o ana kadar vasat oynayan Skoda iyi bir golcü olduğunu gösterdi. Milan Skoda bu dakikada kaptan Abdullah Durak'ın güzel bir asistiyle Ç. Rizespor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Ç. Rizespor bu golle rahat bir nefes alırken Gençlerbirliği adeta demilarize oldu. Ç Rizespor bu moralle, seyircisinin de yüksek temposiyle 86. Dakikada yine yeni transfer Skoda ile durumu 2-0'a getirdi. Oyun bundan sonra C. Rizespor adına keyif vermeye başladı.
 
Bu galibiyetle Ç. Rizespor puanını 23'e çıkarırken kendisini şimdilik rahatlamış oldu.
 
Sonuç olarak: Yeni transfer Skodan'ın iyi bir kumaş olduğu ve ilk maçında attığı 2 golle bunu kanıtlamış oldu. Attığı gollerle takımının kazanmasına katkı sağlarken,. . gelecek haftalar içinde takımına büyük katkı sağlayacaktır.
 
Diğer yeni bir transfer olanGarmash ise şimdilik vasat görüntü verdi. Ama bu demek değildir ki, kötü oyuncudur. İlerki haftalarda daha iyi olabileceği sinyalini verdi.
 
Gelecek için takımımıza sahip çıkarsak çok daha iyi yerlerde olacağımız inancındayım. Takımına bundan sonraki maçlarda üstün başarılar diliyorum.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar