Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

CEYLAN MAÇIN KADERİNİ ETKİLEDİ!

 Ç. Rizespor’u Hakem Hakan Ceylan’ın tamamen saçma sapan yönetimiyle maç adeta katledildi.

Ali Adnan’ın 27. Dakikasında oyundan atılmasına bir bakın. Kiminle tartıştı? Barış Memişle.. Birbirlerinin boğazlarını sıktılar. İkisi de aynı şeyi yaptı. Ne oldu? Hakem Ceylan Ali Adnan’a tereddütsüz kırmızıyı gösterdi; Barış Memiş’e ise sarıyı. Bu mu futbolun, hakemliğin adaleti? Bu ancak Amatör maçlarda, amatör hakem ve oyuncuların yapacağı hataların sonucu böyle acemice şekilde oyundan atılır.

Söz hakemden açılmışken; tutarsızlığı oyun sürecinde devam etti.  Bir ara penaltı noktasını gösterdi. Sonra vaz geçti. Tüm takdir haklarını rakip takım lehine kullandı.

ON KİŞİ OYNADI AMA 11 KİŞİLİK OYNADI:

Ama karşısında 10 kişi kalan bir Ç. Rizespor şahlanışı vardı ki; adeta 11 kişilik oyun ortaya koydular. Ç. Rizespor tam 73 Dak. 10 kişi oynadı. Buna rağmen oyunu bırakmadı ve oyundan hiç kopmadı.

Kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğumuz belli. Ligin başından beri izlediğim Ç. Rizespor’un bu maçı; çok daha tempolu ve en coşkulu bir maçını izlemiş olduk.

Saha ve hava şartları tüm oyuncuları, özellikle de ikinci yarı çok etkiledi.

Ancak ikinci yarı Ç. Rizespor daha çok pozisyon buldu. Defans ve kaleci Serkan çok iyiydiler. Görünen o ki; Ç. Rizespor ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaktır.

Sonuç: Bana göre maç Ç. Rizespor’un hakkıydı. Ç. Rizespor hakem Ceylan’la mücadele etmiştir. Ve iki puanı hakemle kaybetmiştir. Ama dediğim gibi daha oyunun 27. Dakikasından itibaren hakem Ceylan tarafından kaderi belirlenmiş oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar