Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR BEŞ YIL ARADAN SONRA SÜPER LİGDE..

PTT 1.Ligde mücadele eden Karadeniz in yeşil mavili ekibi Ç.Rizespor; tam beş yıl bekledikten sonra Spor Toto Süper lige geri döndü.

Ligin bitimine iki hafta kala süper lige ilk çıkan takım olan Ç.Rizespor bugün güzel bir hava da yaklaşık 15 bin seyircisi önünde ligin  dibinde çırpınan Ankaragücü’ne acımadı.3-0

Mustafa Denizli’nin Ç.Rizespor’un başına getirilmesinden sonra büyük bir hava yakaladı.Taa ki bugüne kadar.Son derece disiplinli,son derece temkinli ve son derecede güven verdi.Bu şehre önemli bir hava getirdi.Futbol adına.Kendilerine tüm Rizeliler olarak minnettarız,şükranlarımızı iletiyorum.

Rize halkı  her konuda büyük düşünen,büyük hedefleri olan bir kent.Büyük hedeflere ulaşmak içinde büyük insanlara ihtiyaç vardır.Çok şükür bu güç oluştu.Beklenen hedefte yakalanmış oldu.

Bugünkü maça gelince:Tüm şehir inanarak Rize Yenişehir stadyumunu doldurdu.Ankaragücü son çırpınışını yapıyordu.Ancak Ç.Rizespor ise bu iş burada bitmelidir diyordu.Mücadele keyif veriyordu.Taaki 72.dakikaya kadar azda olsa sitres yaşanıyordu.İlk gol gelince Ankaragücü çözülmeye başlamıştı.Çünkü karşısında süper ligi kapısını aralamış ancak içeri girmesi gereken bir takım vardı.Çok şükür buda oldu.

Bizler ligin başından bu yana yazdık,çizdik.Zaman zaman sert geçiş,zaman zaman da hoşgörülü olduk.Ama inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik.

Zaten başarının yarısı inanmaktır.Biz bunu yaptık.

Buradan başta Başkan Metin Kalkavana ve tüm yönetimine olmak üzere,teknik heyetin malzemecisine kadar.Vefakar ve cefakar taraftarına sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.Zaten yazılarımın hepsinde dualarımı hiçbir zaman esirgemedim.

Şimdi ver elini Spor Toto Süper lig…Geliyoruz.Derken de geldik .Ancak asansör takım olarak değil.Kalıcı olarak uzun yıllar oradayız.Bu şehir bunu hak ediyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar